Астрологія у наш час – життєвий орієнтир чи вигадка? - Блог про Львів

Астрологія у наш час – життєвий орієнтир чи вигадка?

Астрологія

Бували моменти, коли кожен з нас інколи задумувався над тим чи наше життя наперед розплановане, чи мають на нього вплив якісь побічні сили чи предмети, чи здатні ми змінити хід свого життя. На даний момент єдиного вирішення цього питання ще не існує, оскільки кожна людина має свою думку стосовно цього. Давайте пірнем у глибини історії і звернем увагу на те як наші предки реагували на народні повір’я, різноманітні забобони, знаки і т.п.

Звичайно були також ті серед них люди, які не вірили у все це. І це не заважало їм нормально жити, розвиватись, працювати. Можливо тут все лежить у такому цікавому понятті як “віра”? Багато хто знає, що віра є важливим інструментом у досягненні будь-яких цілей, віра є тим незламним стержнем, який робить людину сильною духом і стійкою до невдач, вона дає поштовх у житті. І ось накладемо віру на забобони для прикладу. Перебігає чорний кіт Вам шлях і Ви зразу ж починаєте собі нав’язувати невдачу чи ще щось гірше. Чим більше Ви вірите у неї, тим ближче до самої ж невдачі. Другий момент, коли людина в таке не вірить, тобто саме це є також виявом віри (віри, що не існує подбіних речей). У такому варіанті людина навпаки себе захистила від можливої невдачі.

А тепер вертаємось до астрології, а саме до системи зодіаку. Як Ви знаєте є 12 основних знаків, це: діва, терези, скорпіон, стрілець, козеріг, водолій, риби, овен, телець, близнюки, рак, лев. 12 місяців – 12 знаків зодіаку. Дана система не виникла у сьогоденні, а існувала численними століттями і це не просто так. Уся система складена фактично ідеально, завдяки чому можна розглядати такі важливі параметри зодіаку людини як її сумісність з іншою в плані шлюбу, сумісність в дружніх стосунках, сумісність в робочому колективі і тд. Звичайно система зодіаку створена не просто так, а з метою допомогти людині знайти своє місце, легше пристосуватись до умов навколишнього середовища, не втратити своє внутрішнє “Я”. Проте знову ж таки все впирається у віру. Хто вірить у дію гороскопу, той відповідно зв’язує усі елементи свого життя з ним у повній мірі. І він може покладатись на його поради. Хто ж не вірить у нього, то і нема сенсу навіть краєм ока заглядати до системи зодіаку.

Також читайте:   Якби Воробус був котом

Щодо правильного використання інформації з системи зодіаку, то варто зазначити, що є детальний прогноз, а є узагальнений. Узагальнений прогноз містить у собі спільні риси, які характерні тим людям, які мають однаковий знак зодіаку. Тобто є група людей, які народились під знаком “лев”, значить їх згуртовує певна множина фізіологічних і психологічних ознак, а також особливостей у їхньому житті. Даний прогноз потрібний людині, щоб мати певне представлення про себе та інших, а також можливі події у майбутньому. Тут нема детальності і точності у подіях. Якщо Вас же цікавить більш детальних прогноз, то необхідно звертатись до астролога і надати інформацію про день свого народження, точну годину і хвилину, рік і місяць, місце народження. Досвідчений астролог зможе детально Вам скласти карту вашого зодіаку, взаємодію з іншими зодіаками, Ваші особливості і навіть надати поради. Проте, знову ж таки все залежить від того наскільки Ви вірите в астрологію. А віра в астрологію це для кожного особисте питання.

Автор статті: Lacost.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*