Чому алкоголь – це зло - Блог про Львів

Чому алкоголь – це зло

Стоп

З приходом тепла люди більше почали виїздити на природу, там шашлики, канапки, коктейлики, все це є. Одним словом, життя вирує на повну.

Але, але і ще раз але. Досить часто трапляється так, що компанія починає керувати і починаються суцільні розпивання алкогольних напоїв. От тоді дійсно стає весело.

А потім наступного дня голова так тріщить, що омамамія. Отак собі колись сів і подумав а навіщо взагалі люди п’ють? На це ж має бути причина. А їх є як завжди багато.

– Отримання зарплати. Кажуть ще, що поки не проп’єш все, то зарплата не тримана як слід. Але, скажу чесно, фігня це все і то така не здорова. Краще ці ж гроші витратити на якісь корисні речі, такі як похід в кіно, прогулянки з дівчиною і так далі.

– П’єм за компанію. І таке буває. Приїздить одна людина і споює всіх. І тут одразу ж можна зауважити хто є хто. Мені подобається фраза для дівчат, що треба споїти свого чоловіка, щоб побачити хто є хто насправді.

– П’єм, бо дурні. Здоров’я не вічне і колись все вічне завершується. Так от, якщо будете бухати кожен день, то не за горами факт, що відмовить печінка, нирки, а то і сердечко.

– Алкоголік. І таке є. Це вже стадія з якої ніколи не вийдеш, лише треба ним стати. Валяння на вулиці, ночі в райвідділі і так далі. Треба вам це?

Також читайте:   Спека. Як рятуватися?

– Алкоголь робить людину більш розкутішою. В чомусь тут є доля правди, але якщо ти без алкоголю – слабак, то нема чого взагалі йти десь між люди.

– П’ємо бо все набридло. Від сімейного життя і до роботи. Є таке? Є, але ж не треба панікувати, бо в іншому випадку нащо жити? Завжди треба шукати у кожному епізоді щось корисне.

– Бо є погані сусіди.Коли ти переїздиш в нові райони, то завжди знайдеться хтось, з ким ти будеш пити. Є таке? Є і ще й як.

Я не кажу, що треба взагалі перестати пити і Воробус великий прихильник квасу, але треба знати міру. Що забагато – це дуже шкідливо. Погодитеся зі мною? І ще, не змішуйте алкогольні напої, особливо у спеку, бо …. так довго не потягнете.

Не подумайте, що Воробус поміняв віру і все, треба переставати пити, але просто кажу людям як то є. Звісно, кожний організм знає про себе все і має на плечах голову, тому радити багато не треба. Це може зробити вас ще ворогом.

Життя продовжується, одні люди народжуються – інші помирають…

Здоров’я у нас одне, тому бережімо його, бо за вас це не зробить ніхто.

Дякую за увагу. З найкращими побажаннями, Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Andrii 10.07.2012 пише:

    та багато чого в житті є шкідливого, от дихати теж шкідливо з кожним подихом наближаєшся до смерті

  2. Akceptor 10.07.2012 пише:

    не те, щоб я був твоїм фаном і регулярно читав твій блог, але без Воробуса український інтернет був би якийсь не такий. Так що, молодець, Пташе. Цвірінькай і далі 😀

  3. Stakeholder 10.07.2012 пише:

    Ніч. Село. Тиша. Сидять два кума з гранчаками в руках і мовчать. Проходить пів години, ще пів години, півтори години і тут десь на вулиці:
    – гав-гав-гав-гав-гав-гаууууу!
    – О! мабуть за Сірка! 😡

  4. Уже 100й запис на цю тему 😀

  5. Vorobus 10.07.2012 пише:

    Олександр пише:

    Уже 100й запис на цю тему :D

    тема завжди актуальна)))))))) 😀 😀 😀 😀

  6. Андрій К. 11.07.2012 пише:

    Vorobus пише:

    Олександр пише:
    Уже 100й запис на цю тему

    тема завжди актуальна))))))))

    Підтримую 💡

  7. Neos 11.07.2012 пише:

    Алкоголь малими дозами корисний в любій кількості. Чув колись таку думку.
    А особисто вважаю, що просто потрібно знати міру і, справді, враховувати спекотну погоду, яка ту міру дещо коригує.

  8. Neos, Алкоголь малими дозами корисний в любій кількості.

    Тьфу на тебе. Маразм ще той. 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*