Чому куріння шкідливе для здоров’я - Блог про Львів

Чому куріння шкідливе для здоров’я

Куріння - шкідливе

Пише і не показує Воробус. Надворі неділя, знову тепла літня погода і треба збиратися на озера, а що ж ще робити? Треба насолоджуватися промінчиками сонця поки воно є, а то знову як будуть дощі, то голова боліти цілими днями.

Ваш автор вже практично здоровий, але щось ніяк не можу я позбутися кашлю. Звідки він береться невідомо. Друзі кажуть, що як будеш курити, то ще не так будеш кашляти. Можливо в чомусь вони і праві. Треба з тим куревом зав’язувати.

Чому куріння шкідливе? Сьогодні спеціально вирішив пошукати по цьому питанню інформацію. Ось на що я натрапив, але спершу анекдот.

Знаєте як приходить чоловік в магазин, каже дайте мені сигарети. Продавщиця дає, чоловік так дивиться і бачить надпис – «Куріння викликає рак». Так подумав і каже забирайте назад, давайте інші. Продавщиця дає інші, а там пише що куріння викликає імпотенцію. Що ж робити? Чоловік так подумав і каже давайте все-таки ці перші. 😀

До чого я веду? Людина, яка є затятим курцем ніколи не кине цю шкідливу звичку.

По-перше, куріння викликає імпотенцію. Чому в чоловіків-курців нічого не виходить з жінками? Та бо курять.

Жінки не кращі. Якщо вони часто курять, то це згодом може викликати безпліддя та і дитина може народитися не здоровою.

Також читайте:   Як піднятися зранку?

Йдемо далі, легені. Людина, яка курить піддає дуже великому впливу свої легені. Згодом це може викликати рак, різні захворювання такі як бронхіт, туберкульоз і так далі.

Мені дуже подобається фраза, що сигарета – це бомба сповільненої дії. Людина починає курити і сама не знає як це шкідливо.

Йдемо далі. Люди, які курять мають інфаркти частіше чим ті що не курять. Куріння на відміну від алкоголю не передається спадково. От коли людина п’є, то в родині є точно якийсь такий самий як він. А ось курити люди починають, бо є проблеми. Які, а це вже треба питати в самої людини.

Нікотин, який є в сигареті дуже погано впливає на нервову систему. Не дивуйтеся якщо людина-курець дуже нервова.

Курець частіше хворіє. Організм знесилюється і не має сили боротися із вірусними інфекціями.

І останнє, курці мало живуть. Людина, яка не курить більше проживе, як скажімо Тиціан. Він не пив і не курив і прожив 99 років. Багато? Та звісно що так, а де ви бачили зараз людей, які так довго живуть?

Не куріть, не пийте алкогольні напої і будете здоровими. Принаймні Воробус так намагатиметься робити.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 10 може ще щось напишете?

  1. VIK 29.07.2012 пише:

    Що Воробусик, вже почав кашляти від цигарок? 😉 😉 😉

  2. Kiler 29.07.2012 пише:

    знав багато людей які курили по 2 пачки в день і прожили дуже довго,тим більше курці себе заспокоюють за допомогою цигарок!

  3. Архіваріус 29.07.2012 пише:

    Куріння та алкоголь саме найбільше зло на землі. Але у святім писанії написано – “Да возлюби врага своєго”. Ну як тут бідному Воробусу поступити? 😀

  4. Малюк 01.08.2012 пише:

    Багато успішних людей та багато довгожителів – курці.

  5. Цікаво, хто більше шкідливого вдихає, людина яка живе, припустимо в карпатах і палить, чи людина яка живе в місті і не палить?

  6. Анатолій (Lacost) 06.08.2012 пише:

    Kiler пише:
    знав багато людей які курили по 2 пачки в день і прожили дуже довго,тим більше курці себе заспокоюють за допомогою цигарок!

    Тоді ці люди просто щасливчики, а багато це скільки – 10,20? Я вважаю використовувати фрази “знав багато людей…..прожили дуже довго” не є об’єктивно, оскільки існуть дійсно наукові дослідження, які підтвердили страшні наслідки куріння.

  7. PVS 07.08.2012 пише:

    Vorobus пише:
    Принаймні Воробус так намагатиметься робити.

    Намагатиметься??? І коли почне?

  8. PVS 07.08.2012 пише:

    Малюк пише:
    Багато успішних людей та багато довгожителів – курці.

    Ну це, як кажуть, «не завдяки, а всупереч». Куріння – це психологічна залежність, яка більшість часу заважає зосередитися, тому стати успішним легше без неї ніж з нею.
    Щодо довгожителів – їм теж легше було б ставити рекорди тривалості життя, якби вони систематично себе не труїли. Хоча якщо людина має такий ресурс організму, що дозволяє їй жити довше середньостатистичного терміну, то зовсім не дивно, що організм здатний долати наслідки тютюнопаління. Хоча – повторюся – без нього це було б легше.

  9. Vorobus 07.08.2012 пише:

    PVS пише:

    Vorobus пише:
    Принаймні Воробус так намагатиметься робити.

    Намагатиметься??? І коли почне?

    та вже почав уяви 😀 😛 😛 😛

  10. вася 15.05.2014 пише:

    як прожити 750 рокив

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*