Чи реанімує Костов Карпати? - Блог про Львів

Чи реанімує Костов Карпати?

Ніколай Костов

Футбол і на далі залишається спортом номер один в нашій країні. Він подобається як чоловікам, так і жінкам. От буквально вчора питався однієї знайомої чи любить вона футбол, на що вона відповіла що так лише б команда зі Львова почастіше перемагала.

Хоч із жінками я часто сперечаюся, але на цей раз таки погоджуся. Після успішного виступу Карпат у Лізі Європи в команди пішов спад і дійшло навіть до того, що Львів ледве не залишився без команди вищої ліги (прем’єр-ліги). Пощастило? Все-таки, думаю що так.

Сезон завершився, було міжсезоння, всі фани сподівалися, що гра покращиться. Сезон розпочався і що ми маємо? Після трьох турів в активі Карпат 1 очко, гри нема і не знаю як її налагодити і чи вона ще колись налагодиться.

Щось треба міняти і зміни таки настали. Коли вчора повертався додому і побачив колегу, то не повірив у його слова. Далі цитую: «Ігор, а ти знаєш що у Карпат новий тренер, якийсь болгарин?»

Мені, чесно, вилізли очі на лоб, і я ще довго не вірив, але коли прийшов додому, то побачив що інформація мого товариша таки відповідає дійсності.

Так от, Карпати отримали нового головного тренера. Ним став болгарський спеціаліст – Ніколай Костов.

Хто цікавиться українським футболом, той знає що свого часу цей спеціаліст тренував іншу українську команду – донецький Металург. Було це у період з 2008 по 2010 рік. Максимум що він там досяг – це вихід у фінал національного Кубка.

Також читайте:   Великий футбол у Львові

Чи зможе він вивести Карпат із ігрової ями? Це вже питання дуже спірне. Свого часу львівську команду вже тренував іноземний спеціаліст – Голац.

Що було тоді? Та нічого особливого. Ви зараз можете мені ще дорікнути, що Кононов і той же Кучеров також іноземці. Але, вони дійсно як свої, особливо перший.

Чому команда погано грає? А ось це не зрозуміло. І вроді в клубі створені хороші умови, є гравці, база, та грайте лише, а результату нема.

Ходить багато чуток, що то гравці тренера не хочуть, що хочуть йти у більш сильніші клуби, а їх не відпускають. Навіть не знаю у що то вірити.

Ну от був минулого року Шаран, тренував, на зборах було все добре і потім настав спад. Не хотіли його гравці?

Прийшов Кучеров і що? Знову не хочуть?

Ніколай Костов наведе порядок? Можливо, принаймні дуже би хотілося в це вірити. Єдине що тривожить, так це те, що з новим тренером команда не пройшла зборів, спеціаліст нікого не знає, а тут вже офіційні поєдинки.

Найближча гра вже 4 серпня у Львові із амбіційною Таврією. Чекаємо…

Фото: sport.comments.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Малюк 01.08.2012 пише:

    Всерівно все залежить від фінансування…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*