Чим може завершитися секс на курорті - Блог про Львів

Чим може завершитися секс на курорті

Курортний роман

Спекотна погода і на далі продовжує панувати по цілій Європі і в Україні зокрема. А що таке спекотна погода? Правильно, це відпочинок, море, річка, озера, нові знайомства і так далі.

А хтось із вас задумувався чим можуть обернутися для вас нові знайомства? Всі ми дорослі люди і ні для кого не секрет, що коли наступає весна, то гормони активізовуються, хочеться кохання, сексу і так далі.

Звісно, взимку – це все є також, але коли тепло, то навіть коти спати в ночі не дають, лише бігають під будинком і бігають. Що вже за людей говорити.

Курорти. Приїздите ви на море, одразу ж починаються нові знайомства, дівчата, дискотеки і так далі. Досить часто це все завершується сексом. А чому б ні, скажете ви? Поки молоді – треба нагулятися досхочу.

А хто приїздить на курорти? Правильно, різні люди із різних куточків світу. Вони можуть бути як здоровими, так і не дуже. Дуже небезпечними тут виглядають венеричні захворювання, а їх підхопити ой як легко.

Вроді один вечір задоволення, а потім все життя прийдеться лікуватися. На жаль, такі реалії життя. Зараз мені дорікнуть, що мол Воробус що ти гониш, якщо брати презерватив нічим не заразишся. Воно то так, але знаю я як то все виглядає, дискотека, коктейлі, п’янки, невідомі дівчата, пригощання і секс.

Також читайте:   Як Воробус впав з бугеля

Наступного дня нікого вже нема, вчора було добре і починаються проблеми. Що далі? Досить часто з курортів люди приїздять із захворюваннями і починають заражати місцеве населення.

Тому, перед тим як вступати у статевий акт із невідомою людиною, краще сто разів подумати, бо цей секс нічого не вартує якщо ти згодом серйозно захворієш. А люди є різні. Колись читав багато і наслухався, що людина, яка має серйозне венеричне захворювання спеціально може заражати інших людей.

Для чого вона це робить? А хто її знає, це вже схоже на психічний розлад та це вже тема іншої статті.

Кохайте і будьте коханими, але будьте максимально обережними зі всім і всіма. Дівчатка на курортах – гарні, але перевіряйте їх. Як сказав мені колега, нехай ходять зі довідками, що все у порядку. 😀

P.S. Також би хотів звернути увагу на таку річ як секс у парках. Знаю, нема де, а хочеться, але це дуже небезпечно. У парках на лавках сплять бомжі і не знати як в них із здоров’ям. Воно вам треба? Краще ви заплатіть гроші і нормально відпочиньте у готелі.

Насамкінець, щоб не було так сумно, пропоную переглянути відео про курортні романи:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. секс у парках, там проблема не в лавках.
    Проблема в тому що там народ ходить 😀

  2. Stakeholder 05.07.2012 пише:

    Олександр, то ти просто Варобуса не знаєш, він ще той ексгібіціоніст 😡

  3. vrubli 05.07.2012 пише:

    Stakeholder, страшно й подумати за яких обставин тобі довелось дізнатись про такі ” ексгібіціоністіські” нахили Варобуса. 😕

  4. Stakeholder 05.07.2012 пише:

    vrubli, за таких самих за яких довелось дізнатись тобі 😮

  5. vrubli 05.07.2012 пише:

    Stakeholder, 😕 я на щастя нічого не знаю, а от твої відповіді викликали підозри 😮

  6. Stakeholder 05.07.2012 пише:

    vrubli, ну тепер же знаєш 😀

  7. Vorobus 05.07.2012 пише:

    vrubli пише:

    Stakeholder, :? я на щастя нічого не знаю, а от твої відповіді викликали підозри :o

    :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

  8. vrubli 05.07.2012 пише:

    Воробуся застидався… 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*