До побачення, фан-зона!!! - Блог про Львів

До побачення, фан-зона!!!

Фан-зона прощається з нами

Євро-2012 завершилося, а це означає, що вже незабаром з міста зникнуть фан-зони, різні вказівники, що символізували про чемпіонат, іноземці і так далі. Свято футболу завершилося. Хтось задоволений, хтось ні. Це вже як хто любить футбол.

Вчора вашому автору довелося перейтися через центр нашого міста. Що кидається в очі, так це те, що фан-зону таки почали розбирати. На деякий час ваш автор став біля фан-зони і відчув ностальгію.

Стільки говорилося про те, що ніби все буде погано, нічого у нас не вийде, а насправді все пройшло на ура.

Одразу ж згадалися концерти у фан-зоні, велика кількість людей, особливо з Європи. Хто лише з ними не фотографувався. Найбільший аншлаг був у Львові, коли проходили матчі Євро-2012 та матчі збірної України. У фан-зоні було стільки людей, що навіть на деякий час здавалося а як вони туди всі помістилися.

А як німці пили пиво? Це треба було бачити.

Демонтаж фан-зони. Так, вчора він офіційно розпочався. Що кидається в очі, так це велика кількість сміття і те, що працівники нікуди не поспішають. Ваш автор йшов повз центр близько шостої години вечора, то мало хто що робив. А куди поспішати якщо така жара?

Також читайте:   Львівські сакури (фото)

Згодом бачив сусіда, то він теж був в обід біля фан-зони. Сподобалася його фраза, цитую: «там стільки води і пива залишилося, що може будуть це все роздавати на халяву». 😀

Дивися щоб не роздавали, так сказав я йому. Центр і на далі зачинений, охорони у фан-зоні є достатньо. Був прикол, коли якісь чудіки перелізли через огорожі і хотіли перейти на іншу сторону, то за ними правоохоронці почали бігти. Всі, хто був у центрі, на мить зупинилися і спостерігали за цим дійством.

Думали, можливо, щоб водичку не свиснули. 😀

А от мій колега сказав, що нарешті чемпіонат завершено, фан-зону розберуть і на Топольну будуть їздити тролейбуси. Вони то їздили, але в обмеженій кількості, а так Львів задихає по-новому.

Плюс до того всього, мають відновити радіальні маршрути про які так багато говорять останнім часом.

Цікаво лише чи повернуть трансферні квитки. Багато говорилося, що зони порушені, а ось вже після 5 липня ніхто нічому заважати не буде. Чи можливо придумають щось нове? Або будуть будувати метро в центрі міста?

Євро-2012 завершилося, місто Лева повертається до звичного буденного життя.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. vrubli 03.07.2012 пише:

    Місто повертається до буденного життя, а Воробусу повернутись буде важко… Тепер він вже не зможе сказати своєї улюбленої фрази: “То все до Євро” 😀

  2. Vorobus 03.07.2012 пише:

    vrubli, все після Євро 😛 😛 😛

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*