Дзвінок про замінування і сядеш в тюрму? - Блог про Львів

Дзвінок про замінування і сядеш в тюрму?

А ви заміновані

Життя триває, а з ним і робочий тиждень. Що робити? На море би поїхати.

Спека надворі і на далі панує, тому треба якось від неї рятуватися. Хто п’є воду, хто пиво, а хто просто сидить вдома, увімкнув кондиціонер і зі всіх сміється. Повірте, і такі люди є.

Але, є і люди, яким не спиться і так і хочуть насолити іншим людям.

Як тільки не зайдеш в мережу під назвою інтернет, не подивишся телебачення, так завжди читаєш що ту будівлю замінували, то іншу і знаєте, досить часто почали траплятися такі випадки і у місті Львові. Чого варті замінування Апеляційного суду чи ТЦ «Скриня».

Вибухових пристроїв не було. Кеп.

Звісно, знайти людину, яка повідомила про липове замінування – важко, бо дзвонять переважно із таксофонів, але ніхто не каже, що це не можливо.

Ну чесно, дурдом-веселка, дитячий садочок. Що нема більше чим зайнятися як дзвонити у міліцію і казати що все заміновано? Хто знає що це таке, той розуміє, що це велика трата часу, евакуація людей, робота припиняється і всі несуть збитки, окрім злісного порушника.

Нещодавно читав, відтепер злісного порушника, такого собі тролика будуть суворо карати. Справа у тому, що колись людина, яка зробила фальшивий дзвінок могла обмежитися штрафом чи позбавленням волі на термін до 6-ти місяців. Відтепер все набагато суворіше.

Також читайте:   Проблеми ліфтів на Левандівці

Якщо вам захочеться посміятися і подзвонити що замінована редакція блогу Воробуса, то згодом вас за це можуть круто посадити. Чому круто? Штрафів тепер нема, а є термін ув’язнення і то такий серйозний до 8-ми років.

Отак вийшов з дому, захотів розважитися, подзвонив що все заміновано тебе зловили і що називається – будь здоров, пиши пропало.

Якщо людина попадається вперше, то їх загрожує термін ув’язнення від двох і до шести років. Якщо ж ви це зробили повторно і знову попалися, то дадуть цілих вісім років.

Звісно, багато хто скаже з тих дивакуватих людей, що та ви мене не впіймаєте, на що скажу що я би ніколи не радив бавитися із вогнем.

Технології йдуть вперед, на багатьох будівлях є веб-камери, і уявіть якщо одна із них вас засіче.

Так, життя – скучне, набридає все, але не варто себе підставляти під вогонь, краще виїхати десь у гори, ліс, стати і покричати, пострибати на голові і різні погані домисли минуть.

Насамкінець, пропоную переглянути відео щоб не було вже аж так скучно від мої слів:

Може їм пороблено?

P.S. Тільки що дивився новини по телебаченню, то знову щось там замінували, весело.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*