Футбол. Ліга Європи. Металург Д. 7:0 Челік (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Металург Д. 7:0 Челік (відео)

Металург перемагає

Євро-2012 минуло, треба потрохи про нього забувати і переходити до справ українських, а саме футбольного чемпіонату України та виступу наших клубів у єврокубках сезону 2012/2013 років.

Вчора першою із українських команд стартував донецький Металург. Він у рамках першої кваліфікації Ліги Європи в себе вдома приймав гостей із Чорногорії – команду Челік.

Гри як такої не було, бо на полі була лише одна команда – донецький Металург. Та про це згодом.

Розпочну із найоперативнішої інформації. Буквально нещодавно відбулося жеребкування другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Україну тут представляє київське Динамо, яке вже два роки поспіль не може пробитися в основний раунд змагань.

Так от, суперником Динамо цього року буде – голландський Феєнорд.

Перша гра між цими суперниками відбудеться 31 липня або 1 серпня в Києві, а гра-відповідь буде в країні тюльпанів рівно за тиждень.

Тепер повертаємося до справ Ліги Європи. Так от, вчора як такої гри не було. Вже по новині, що гості привезли в Україну лише 15-ть футболістів зрозумів, що рахунок буде великим.

Ну хто так не серйозно відноситься до гри у футбол? Щось мені так здаєтьcя, що навіть будь-яка команда першої ліги України змогла би перемогти вчорашнього суперника Металурга.

Також читайте:   Враження від відвідин футбольного матчу між жіночими збірними України та Албанії

Перший тайм гості ще трималися і пропустили лише два голи (відзначилися Макрідіс і Казарян), а ось у другому таймі відбулося побоїще.

Єдиний, хто запам’ятався у гостей, так це їхній воротар. Саме він багато раз врятував свою команду від ще більшого позору.

У Металурга відзначалися – Макірідіс, Данило, двічі Казарян, Мораєш.

Шкода, що у мене зараз нема статистики, бо якщо не помиляюся, гості вдарили по воротах лише два чи три рази.

Звучить фінальний свисток, який фіксує досить впевнену перемогу української команди з рахунком 7-0, а це означає, що донецька команда може готуватися до двобою у наступному раунді, а матч-відповідь, який відбудеться за тиждень перетворюється на просту формальність.

Можна брати із собою жінок, коханок на екскурсію…

Сподіваємося, що Металург не опустить руки і знову переможе, бо кожне зароблене очко йде у скарбничку загального рейтингу України і не за горами той факт, що від нашої країни будуть виступати три команди у Лізі чемпіонів.

Насамкінець, пропоную вам переглянути відео забитих голів з вчорашнього поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*