Футбол. Суперкубок України. Шахтар 2:0 Металург Д. (відео) - Блог про Львів

Футбол. Суперкубок України. Шахтар 2:0 Металург Д. (відео)

Шахтар перемагає

Футбольний сезон 2012/2013 в Україні офіційно розпочато з чим вас, фанати футболу, і вітаю.

А розпочався сезон матчем за суперкубок України, у якому між собою зустрічалися чемпіоном країни і володар кубка – донецький Шахтар і фіналіст кубка – донецький Металург.

Гра проходила у місті Луганську і особливого ажіотажу не викликала. Все-таки, якби грали між собою Шахтар і Динамо, або ж Шахтар і Металіст було би куди цікавіше. А так, матч на трієчку і так на любителя.

Розпочався поєдинок з місця в кар’єр. Вже на початку гри «старший брат» повів у рахунку. Після подачі Срни вдало на випередження зіграв Адріано, який таки залишився в команді, а то його вже сватали і в Порту і в ще кілька відомих клубів.

Металург спробував відігратися, мав кілька небезпечних моментів, але на гол це явно не тягнуло.

Натомість вдруге забив Шахтар. Це Дуглас Коста своєю гарматою вдало пробив із-за меж штрафної. Чесно, гру можна було вже завершувати.

А ще коли на початку другого тайму знову територіальною перевагою заволодів Шахтар, то стало і взагалі не цікаво. Металург в цій грі спробував зіграти у тактику збірної Іспанії, але їм ще ой як далеко до неї.

Також читайте:   ФК "Львів" на стадії 1/32 фіналу Кубка вибиває луцьку "Волинь"

Знову моменти у «металургів» були, але вони їх так і не реалізували. А що Шахтар? Грали вони спокійно і особливо подій не форсували.

Запам’ятався лише дебют у «гірників» Девіча, який під кінець гри вийшов на заміну. Нічим особливим він не запам’ятався, але його вдала гра сподіваємося ще попереду.

Загалом, якщо порівняти рівень Євро-2012 і вчорашнього поєдинку, то помітно, що ми до такого футболу не звикли. Там були зовсім інші швидкості, паси і плюс підтримка. Але, до чемпіонату також звикнеться, лише треба час щоб забути євро чемпіонат.

Повертаючись до гри скажу, що звучить фінальний свисток, який сповіщає про те, що Шахтар перемагає із рахунком 2-0 і стає володарем чергового трофею.

Нагородження, шампанське, привітання переможцям – все це було.

Металург же забуває за фінал і готується до дебюту в єврокубках, а там вже треба перемагати, щоб сподіватися на вихід у груповий турнір Ліги Європи.

В п’ятницю вже стартує чемпіонат, так що футбол повертається на терени нашої країни. І першими, що цікаво будуть грати наші львівські Карпати, які вже давно нічого не вигравали.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку, де нагадаю Шахтар переміг із рахунком 2-0:

Фото: donbass.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*