Іспанія – чемпіон Європи (відео) - Блог про Львів

Іспанія – чемпіон Європи (відео)

Іспанія-чемпіон

Євро-2012 в Україні та Польщі завершилося. Всі так переживали як воно пройде, а воно таки пройшло і без особливих проблем. Завтра на блозі Воробуса чекайте підсумкову статтю про європейський чемпіонат, а сьогодні поговоримо про фінал.

Іспанія чи Італія, саме таке питання задавали собі футбольні вболівальники перед вирішальним поєдинком. Букмекери більше віддавали перевагу іспанцям, але знаючи як грала Італія по ходу турніру, можна було подумати що можливо і саме ця команда стане чемпіоном.

Традиційний захист чи відкритий футбол? Саме таке питання задавали собі італійці. Хто бачив гру, той зрозуміє, що команда із апеннінського пів-острова вибрала другий варіант.

Так, можна стояти всім у захисті, але знаючи як б’є пенальті іспанська збірна, цього робити явно не треба.

Розпочався поєдинок у повільному темпі, але як це трапляється гол виник з нічого.

Хаві з Іньєстою вивели Фабрегаса в штрафну, Сеск не став нічого робити відразу, а трохи зрізав кут, ніби прицілюючись в голову набігаючого Сільви, в яку він і потрапив через мить, а Давід не менш вдало потрапив цим м’ячем у ворота.

А другий гол – це вдало реалізований вихід сам-на-сам Альби.

Друга половина зустрічі розпочалася із атак італійців. Так, вони на деякий момент заволоділи територіальною ініціативою, але нічого окрім кількох небезпечних моментів вони не могли зробити.

Також читайте:   Футбол. Україна 2:1 Чилі (відео)

Хто знає як грає Іспанія, той розуміє, що коли ця команда перемагає і їхній суперник має атакувати, то їх перемогти практично не можливо. Ця аксіома підвередилася і на цей раз.

Італія пробувала атакувати, робила заміни, але іспанці вдало тримали м’яч і чекали на свій шанс на контратаках. І що ви думаєте? Таки дочекалися.

Під завісу поєдинку відзначилися гравці, які вийшли на заміну – Мата та хто би ви би подумали, правильно – Фернандо Торес для якого цей гол став дуже важливим.

По-перше, його команда знову здобула звання чемпіона Європи, а по-друге – Торес став кращим бомбардиром турніру і отримає з рук організаторів приз – золоту бутсу.

Зараз можна зробити детальний звіт голів, розібрати всі ситуації, хто помилися, а хто ні, сказати що голи були забиті не так, що італійці не мали гравця в кінці поєдинку, але вже нічого не зміниш. Іспанія – чемпіон Європи.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у фінальному поєдинку в якому збірна Іспанії перемогла і стала чемпіоном Європи вдруге поспіль:

Попереду нові футбольні змагання і не менш захопливі поєдинки, у що я і вірю.

Фото: volynnews.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Тетяна 05.07.2012 пише:

    Що-що, а матч був хороший!
    Переможців вітаю! 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*