Купив квитки на футбольний поєдинок Україна – Чехія - Блог про Львів

Купив квитки на футбольний поєдинок Україна – Чехія

Далі буде?

Сумувати нема коли, треба жити далі і йти до своєї мети, а саме завезти ящик 1517 панові Марсело в Італію. 😀 А то, він там сидить скучає на роботі, так буде веселіше. 😀

Жарти, жартами, а незабаром на Львів очікують дві великі культурні події, а саме футбольний поєдинок між збірними України та Чехії (15 серпня) та виступ відомого ді-джея – Armina van Buurena (23 серпня).

Вже зараз чути багато розмов про те, де дістати квитки на ці події. За ді-джея поки що нічого не знаю, а ось за футбольний поєдинок знаю багато чого і скажу навіть більше – квитки я вже фактично маю на руках.

Як це так вдалося Воробусу, де купити квитки, їх номінальна ціна та багато іншого читайте далі.

Отже, розпочну із місця в кар’єр. Добре пам’ятаю як минулого року купляв квитки на матч між збірними України та Австрії. Так от, тоді в мережі магазинів «Вухо.ком» було стільки людей, що це просто жах. Квитків не було, привозили і зразу розбирали. На футбол я тоді таки потрапив, але ті черги так мені набридли, що вирішив з ними більше не зв’язуватися.
Надворі 21 століття, у більшості народу є інтернет, чому б через нього не зробити замовлення? Так і зробив.

З 20 липня стартував продаж квитків на сайті федерації футболу України. Все що мені треба було – це зайти на сайт, замовити квитки, згодом їх оплатити і чекати повідомлення де їх отримати.

Також читайте:   Ліга Європи. Карпати 1:0 Зестафоні

Просто, весело і зручно. Навіщо мені стояти у цих совкових чергах?

Одна людина через інтернет може купити максимум шість квитків. Цінова категорія від 30 і до 700 гривень. Квитки вибрали, місця також, єдине що треба це піти оплатити ваше замовлення. На це все дається три дні, в іншому випадку замовлення зникає.

Воробус оплатив квитки вже у перший день через картку, хоча є можливість піти у відділення банку, використати webmoney і так далі. Який спосіб оплати вам зручніший, тим і оплачуєте.

Просто правда? Ще б пак.

Після оплати у вашому профілі з’являється підпис – оплачено і це означає, що квитки вже ваші. Єдине, що треба згодом це за день до матчу або ж в день матчу піти і отримати квитки у федерацію футболу Львівщини.

Це мені нагадало отримання квитків на Євро-2012. Тоді, нагадаю, я перед матчем пішов на стадіон «Арена Львів» і у касах стадіону отримав свої проплачені перепустки.

Вчора заходив на сайт, де продають квитки, то місця ще були, тому поспішайте.

Якщо ж не хочете цих інтернет дій, то з 30 липня у магазинах «Вухо.ком» стартує вільний продаж квитків.

Цікаво чи знову будуть черги?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Yuriy 26.07.2012 пише:

    На ufi.com.ua ще в понеділок були лише віп-місця по 700 грн, навіщо дурити народ… 🙂 А взагалі, колективна заявка рулить – 15 квитків вже заброньовано і оплачено без жодних проблем 🙂

  2. Vorobus 26.07.2012 пише:

    Yuriy пише:

    На ufi.com.ua ще в понеділок були лише віп-місця по 700 грн, навіщо дурити народ… :) А взагалі, колективна заявка рулить – 15 квитків вже заброньовано і оплачено без жодних проблем :)

    та от нещодавно глядів то були ще квитки по 70 грн. і по 80 грн. кілька 😉 😉 😉

  3. Yuriy 26.07.2012 пише:

    Vorobus, видно зняли бронь з неоплачених квитків. в будь-якому разі, сайт зараз лежить, а як свідчить досвід замовлення там, після відновлення їх роботи квитків вже не буде 😀

  4. Vorobus 26.07.2012 пише:

    Yuriy пише:

    Vorobus, видно зняли бронь з неоплачених квитків. в будь-якому разі, сайт зараз лежить, а як свідчить досвід замовлення там, після відновлення їх роботи квитків вже не буде :D

    😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  5. колись товариські матчі були безкоштовно… 💡

  6. Yuriy 26.07.2012 пише:

    Олександр, колись за ковбасою кілометрові черги стояли 🙂

  7. patron 27.07.2012 пише:

    І я вже оплатив, останній квиток за 70 грн. забрав. Воробус, до зустрічі!!!

  8. RIOTER 29.07.2012 пише:

    Ще 20 липня пройшов реєстрацію (вперше) на сайті ФФУ, але підтвердження про реєстрацію так і ненадійшло, як і наступні рази. Друг, який був раніше там зареєстрований, відновлював пароль – теж досі не прийшло підтвердження. От вам і просто та легко… 🙁

  9. Yuriy пише:
    Олександр, колись за ковбасою кілометрові черги стояли

    Ну я ще пам”ятаю сам – що було безкоштовно – і народу досить мало приходило. 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*