Літній грип чи вірус із водойми? - Блог про Львів

Літній грип чи вірус із водойми?

Що нас вражає?

Літній сезон продовжується, температура повітря на вулиці така як треба, а отже можна спокійно брати людей, втікати з роботи і йти плавати у водоймах або ж просто загоряти. Але, але і ще раз але, не все так просто у нашому з вами домі.

З приходом тепла почастішали і випадки захворювань. Ну не догодиш тим людям. Коли холодно, то є хвороби, коли тепло – теж є, хоч бери і з хати не виходь чи замотуйся у якийсь скафандр.

Багато від кого із знайомих чую що вони хворіють. Висока температура, біль у горлі. Невже це літній грип? Кажуть, що це він, бо з приходом тепла і змінилося ставлення організму до навколишнього середовища. Організм перегрівся, охолодився у воді і маєш хворобу.

Що це така хвороба? Літній грип чи віруси з озера? У суспільстві є дві точки зору з приводу цього.

Перша – це все-таки грип і з ним треба боротися як із звичайним грипом, а саме йти до лікаря, слухати що він скаже і постільний режим.

Друга точка зору куди цікавіша. Люди кажуть, що це ніякий не грип, а просто хвороба із озера. Люди під час тепла хочуть води і їдуть купатися на озера, річки і так далі. І якщо останні ще так-сяк не такі брудні, то озеро мало очищається, а люду ж то багато і не знати хто туди лізе.

Також читайте:   Спілкування у реальному і віртуальному світах

Вірус має назву таку складну – ентеровiрус. Він потрапляє в організм тоді, коли ви нахлепчитеся води. Так, ви вмієте плавати, але десь задивилися за дівчатами, які загоряють без купальника і набралися води.

Симптоми у цього вірусу такі ж як і у грипу, а саме підвищена температура, болить горло і живіт. Це дуже важливо, бо саме живіт допоможе зрозуміти, що це не грип, а той вірус із озера.

Плюс, в озерах купаються різні люди. Вони також можуть мати якісь захворювання і тут ви ризикуєте. Пам’ятаю одного разу бачив як купався із людьми собака, то я би не радив лізти у цю воду або ж просто сварився би з хазяїном. Можливо ще корову засунемо у воду хай покупається?

А горло? А воно може боліти із багатьох причин. На вулиці спека, ви п’єте багато пива, їсте морозиво, а як забути за кондиціонери. Вони також можуть негативно вплинути на ваш організм. Ви прийшли додому розігріті, а тут кондиціонер працює на повну потужність і маєте…

Гланди напухли, їсти не можете нічого, як же це все знайоме.

Якби там не було, які симптоми би ви не відчували, як тільки чуєтеся погано одразу ж звертайтеся до лікаря, саме кваліфікований спеціаліст допоможе вам визначити правильний діагноз.

Будьте здорові, не хворійте і беріть себе.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Andrii 11.07.2012 пише:

    кондиціонери то зло, от в офісі 22 а на вулиці 30, отак виходиш і простудився

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*