Музика у маршрутках: за чи проти? - Блог про Львів

Музика у маршрутках: за чи проти?

Їде маршрутка...

Тема транспорту була завжди актуальною на цьому блозі і маршруток тим більше. Навіть наша активна дописувачка і по-сумісництву моя майбутня жінка))))) – vrubli сказала, що маршрутки у Львові – це просто якийсь жах. Скільки часу довелося звикати людям до нової транспортної системи, що я ще навіть досі не знаю чи люди до неї звикли.

Але, сьогодні про трохи інше. Останні тижні, хто активно слідкує за життям міста, той знає, що незабаром з маршруток зникне музика. Відтепер, коли будете їхати на роботу вже будете слухати як хропе бабуся на сусідньому сидінні або слухати як хтось розмовляє по телефону.

«Олька, я вже зараз буду, став чайник; а з ким ти вчора був вночі? Міську, а кури купив в село?» То як почнуть балакати по телефону – можна здуріти. Музика хоч трохи веселила.

Спробую висловити свою думку щодо музики у громадському транспорті. Одразу ж даю «живий» приклад. Так от, буквально нещодавно їздив у Стрий. Сів такий з друзями у автобус, музика грала, така весела і не дуже то і голосно. Аж раптом стає із сидіння жіночка років так 30-ти і каже до водія що вимкніть, бо я хочу прочитати книгу.

Можна багато розповідати що книги читати коли їде транспорт – це шкода вашому здоров’ю, але нехай вже ця жіночка думає за нього, а не ми.

Водій музику вимкнув, ніхто нічого не казав, жіночка почала читати і за 10-ть хвилин заснула. Тільки і було чути як вона хропе. Це нормально? Ну не буду ж я її будити чи стукати що вона хропе.

Також читайте:   Лазерне шоу у Львові

До чого я веду? Тема музики у транспорті – це як тема кохання, вона буде завжди вічною. Я вважаю, що музика ніколи нікому не заважала, але вона має бути не дуже голосно увімкненою і така щоб задовольняла всіх людей. Так, якщо є скарги, то водій її вимикає, а не так як кажуть йому вимкнути, а він що хочеш, що хочу, те і роблю.

От вимкнули музику і що було далі? Нудно, хтось хропе, хтось по телефону трендить, виходиш з того автобуса голова аж тріщить. Тому ще питання чи музику треба чи ні.

Недаремно мені казав пан Марсело, який був і в країнах Азії та Америки, що носи із собою навушники. Заходиш у транспорт, надягни «вуха» і не будеш слухати цього всього хаосу що є біля тебе. Я деколи його слухаю, але досить часто про них забуваю.

А як ви відноситеся до музики у маршрутках, треба її звідти забрати чи, все-таки, ї залишити? Моя думка, залишити, але все має бути у розумних межах: не голосно, може бути радіо і коли люди просять, то одразу ж вимкнути.

Пасажир має почувати себе комфортно…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 20.07.2012 пише:

    Музика у транспорті від діджея водія – це рагулізм, і мені навіть ліньки обгрунтовувати мою позицію, бо це і так очевидно, у всьому цивилізованому світі в транспортних одиницях навіть не передбачено ніяких програвачів.

  2. Lanagur 20.07.2012 пише:

    Stakeholder, а в кожного в навушниках своя музика

  3. vrubli 20.07.2012 пише:

    😮 👿 Чому ти постійно мусиш приписувати мене до своїх статтей?! 👿

  4. bachkur 20.07.2012 пише:

    А хіба музика не грає і зараз в автубусах? чи то тільки я по таких їзджу?

  5. Vorobus 20.07.2012 пише:

    bachkur пише:

    А хіба музика не грає і зараз в автубусах? чи то тільки я по таких їзджу?

    в автобусі львів – триліси музики нема 😥 😥 😥

  6. Stakeholder 20.07.2012 пише:

    Vorobus, ага, хіба за бажанням пасажира можуть включити скрябін – маршрутка 😀

  7. Vorobus 20.07.2012 пише:

    Stakeholder пише:

    Vorobus, ага, хіба за бажанням пасажира можуть включити скрябін – маршрутка :D

    😀 😀 😀 😀 😀 😀
    +100500

  8. У нас шансон постійно грає 🙂
    Дістає :rolleyes:

  9. Stakeholder 21.07.2012 пише:

    Дійсно краще б в тій самій постанові Облради зобов’язали взагалі повідключати живлення аудіопристроїв у маршрутках, або ще якимось способом просто унеможливити вмикати там музику, ато зараз знов починається рагулізм, водій включає, бо йому пох, хтось з пасажирів просить виключити, тут знаходиться якийсь бидло-захисник, шо тіпа: хай слухає, а інший кричить, шо хай слухає але шось нормальне а не це гівно і пішло поїхало :facepalm:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*