Набридлива політична реклама. Старт дано? - Блог про Львів

Набридлива політична реклама. Старт дано?

Політична реклама

Сьогодні надворі 30 липня, понеділок, знову розпочався черговий робочий тиждень. Вихідні вдалися на славу, була хороша погода, а отже можна було поїхати на озерце і покупатися.

Якби там не хотілося, а понеділок є понеділок і він завжди важкий. Якихось два дня і наступить останній місяць літа – серпень. А там Іллі і вже по теплі. Тому, насолоджуйтеся теплом, поки воно є.

А ще хто не знає, сьогодні в Україні офіційно стартувала виборча кампанія. Парламентські вибори, нагадаю, відбудуться 28 жовтня. Для того, щоб потрапити у Раду треба подолати бар’єр у 5 відсотків. Багато це чи мало? Важко сказати, бо скільки людей, стільки і думок.

Ближче до виборів ми про це також подискутуємо, а зараз про одну річ чи штуковину, навіть не знаю як її назвати, а саме про політичну рекламу.

Щось мені здається, що найближчим часом телебачення взагалі не увімкнеш. Я і так його мало дивлюся, а коли ефір заполонить політична реклама – це буде взагалі дурдом-веселка. Кожен кандидат буде розповідати як він покращить нам життя, що голосуйте за мене, що той поганий, а він добрий.

Це і є політика. Ти лише в неї залізь і вилізти згодом буде ой як важко.

Не лише на телебаченні буде реклама. Ви думаєте вулицю оминуть біг-борди, агітки і так далі? Та звісно що ні.

Також читайте:   «Міжнародний антифашистський фронт»: синдром іспанського дона

От ідете ви по вулиці, деколи настрою нема, а тут вам ще сунуть точи іншого кандидата. Сподобалася мені фраза однієї бабусі, що ви мені тих папірців не давайте, а вже краще яку-небудь гречку, макарони чи хоча б згущене молоко.

А в чомусь вона права, бо з вище написаного можна приготувати собі їсти. А ось із агіток нічого не зробиш і ще їх порозкидають по цілому місті. Люди ж є різні, одні адекватні, які викинуть папірці у сміття, а є такі, що навпаки кидають де йдуть.

Не знаю, я політики ніколи не любив, тому з тими всіма рекламами в мене починаються головні болі. У такому випадку треба робити так як робить пан Марсело. Він вмикає музику, надягає «вуха» і будьте здорові, не забувайте.

Виборча кампанія розпочалася, то ж готуйтеся де би ви не пішли усюди буде вона – політична реклама. Транспорт, телебачення, радіо, навіть в туалет як зайдете вона може бути. 😀

До речі, колись пам’ятаю був у селі, а там такі туалети з дерева на вулиці. Заходжу туди, а туалет оббитий політичною рекламою одного із кандидатів. 😀 Хоч використали агітки із користю. 😀

Якби там не було, нехай ніщо не зіпсує вам настрою. Всім гарного дня!!!

Фото: durdom.in.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*