Ольги, з іменинами вас!!! - Блог про Львів

Ольги, з іменинами вас!!!

Ольга Vrubli

Сьогодні надворі 24 липня, вівторок. Як це не прикро, але літо минає і вже його більша половина позаду. Хтось вже відпочив на курортах, а хтось ще планує їхати на моря. Їдьте поки є можливість, а то потім цілий рік треба працювати, працювати і ще раз працювати.

Погода сьогодні радує око, світить сонечко і лише зрідка налітають хмаринки. Можна спокійно одягати білі штани і ходити по місті, лише б робота не була. 😀

А ще у 24-й день липня свої іменини святкують дівчата, які носять таке чудове ім’я як Ольга. Блог Воробуса не може не згадати про цю подію і звісно що вітає цих людей із днем Ангела.

Я, від імені всього колективу блогу, читачів, вітаю свою маму Ольгу, мою симпатію і можливо колись майбутню дружину)))) – Ольгу Vrubli та всіх Ольг із цим святом.

Також читайте:   Новорічне привітання Ігоря Воробуса (відео)

Традиційних віршиків не буде, а скажу лише кілька слів від себе.

Отже, бажаю вам перш за все бути здоровими, коханими і щасливими. Життя не таке вже і велике, щоб сумувати, тому бажаю вам лише мати позитивні моменти у житті, кожен день щоб для вас проходив краще за минулий і звісно щоб було трішки фарту, без нього ніяк.

Персонально для Vrubli бажаю їй завершення ремонту, файних майстрів, щоб в неї все вийшло до чого вона зараз прагне і тут поступило побажання щоб вона вже стала не Vrubli, а Вгривні. 😀

Гарно вам відсвяткувати!!!

Насамкінець, як подарунок пропоную послухати цю пісеньку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Андрій К. 24.07.2012 пише:

    Приєднуюсь до вітань 😮

  2. vrubli 24.07.2012 пише:

    🙂 Дякую, Воробусе!.. 🙂

  3. Vorobus 25.07.2012 пише:

    vrubli пише:

    :) Дякую, Воробусе!.. :)

    😉 😉 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*