Що це було? Карпати 1:5 Іллічівець (відео) - Блог про Львів

Що це було? Карпати 1:5 Іллічівець (відео)

Карпати програють Іллічівцю

Як вам вчорашній футбол за участю команди з міста Львова? Правда? Аж говорити про нього не хочеться. Карпати знову у жо…і й то такій сильній.

Як можна було програти в себе на стадіоні маріупольському Іллічівцю і ще й з таким ганебним рахунком 1-5? Хтось це може пояснити? Напевно львівському вболівальнику такий результат не снився навіть у страшному сні. А сон таки був реальний.

Думав ще вчора написати звіт про цей поєдинок, але особливого бажання як такого не було. Сьогодні зранку з холодною головою спробую розібратися у тому, а що ж це було?

Звичайна календарна гра, легкий дощик, нічого не вказувало на те, що буде розгром. Розпочався поєдинок із атак Карпат, вони добре рухалися і здавалося, що лише справа часу гол у ворота гостей. Та не тут то було.

Відрізок часу із 12 по 16-ту хвилину стали «чорними» для львівського футболу. Протягом цих хвилин Карпат пропустили три голи і то на різний смак.

Перший гол – штрафний десь із 30 метрів, а то більше. До м’яча підійшов Кравченко, удар, як ловив той м’яч кіпер Карпат Богатінов і вже 0-1.

15 хвилина – повна бездіяльність захисту львівської команди, знову Кравченко і вже 0-2.

16 хвилина – це взагалі цирк на дроті. Простріл справа, серія рикошетів, Богатінов не знати що робив і вже 0-3. Добре, що хоч цього разу не Кравченко, а Федотов. Хоча, нам від цього не легше.

Також читайте:   Ера падіння Манчестер Юнайтед продовжується....

Що це? Шок та й годі.

Так, Карпати згодом один гол відіграли. Після індивідуальних дій відзначився Ксьонз, але до нічиєї було ще ой як далеко.

Початок другого тайму сподобався. Львівська команда почала атакувати, мала моменти і ось-ось вже рахунок мав стати 2-3, а натомість ми знову отримали у свої ворота.

59 хвилина – повна бездіяльність захисту Карпат і Федотов замикає передачу свого партнера.

Якщо хтось думає, що гості виграли не заслужено, то ви помиляєтеся. Все по ділу і добре, що кінцевий рахунок був ще не більшим.

Підсумок поєдинку підсумував Бутко, який знову забив курйозний гол під кінець зустрічі.

Що можна сказати? Погана погода, не настроїлися, хтось врік? Що сталося із командою? У мене думка, що все повторюється із минулого сезону. І якщо у матчі з Волинню нам пощастило, то цього разу нам вказали наше місце.

Львівському вболівальнику хочеться результату, єврокубків, а хіба можемо ми розраховувати на щось із такою грою?

Наступний свій поєдинок Карпати проведуть 28 липня. У цей день вони на виїзді гратимуть із полтавською Ворсклою. Початок гри о 19 годині.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 22.07.2012 пише:

    Минулого сезону Карпатам просто повезло, і вони не вилетіли з вищої ліги. По вчорашній грі можна сказати, що в першій лізі їм і місце. Так бесславно програти внукам ілліча просто сором і ганьба. А димінському потрібно від клубу відійти, бо для нього основне гроші, а не престиж Львова. :mrgreen:

  2. russo turisto 22.07.2012 пише:

    Ну что сказать, уровень Карпат, это уровень дворовой команы и ей не место в высшей лиге. Разве что мячи подавать Илличевцу, когда они будут играть в европейских кубках. 😀

  3. ГОПНІК 22.07.2012 пише:

    ГАНЬБА КАРПАТИ СТАДО БАРАНІВ 👿 👿 😈 😈

  4. Arden 23.07.2012 пише:

    вівці йопта 😥 😥 😥

  5. YurOK 23.07.2012 пише:

    Мені 5 гол сподобався 🙂

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Футбол. Чемпіонат України. Ворскла 3:1 Карпати (відео)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*