Скоро весь Львів буде носити “Adidas” - Блог про Львів

Скоро весь Львів буде носити “Adidas”

Воробус і вазонок

Полюбляють люди купляти щось нове і це стосується не лише техніки, а й одягу. З часом хочеться змінити одяг і ви йдете на ринок, у магазин тощо. Звісно, грошей більшість людей так багато не заробляє, а отже, хочеться купити щось дешевше. Ну може не так сказав, якісне і не дуже дорого.

Кілька днів тому ваш автор почув від колеги, що у магазині «Adidas» зараз дуже великі знижки. І саме друг порадив сходив туди, може би і Воробус щось собі купив.

Так я і зробив, але якщо чесно, одягом і взуттям забезпечений, тому чогось такого особливого мені не треба, хіба що якусь дрібничку.

Купив Воробус тоді футболку збірної України. Згодиться, зручна, на футбол можна піти і що найцікавіше – не дорого. Всього лише 99 гривень, а була під час футбольного чемпіонату близько 300 гривень.

Звідки така інформація? Інший знайомий купляв собі таку, то зараз взявся за голову. Була триста гривень, а тепер можна купити за 99 гривень.

Спонтанно із подругою вчора знову зайшов у магазин «Adidas» і жахнувся. Ні, не ціни кусаються, як ви мабуть подумали, а все по-іншому. Справа у тому, що у «Adidasі» розбирають все. Були спортивні костюми – нема, були футболки – нема. Люди все беруть масово, хіба залишаються вішаки і пачки.

Також читайте:   Про перехід в нову команду, втрату друга та нове хобі

Сподобалася мені фраза продавця, цитую: «Я не встигаю нічого робити, тільки розвішав товар – одразу ж розібрали».

Не знаю чи ще довго будуть там знижки, але якщо так піде і на далі, то найближчим часом всі будуть ходити в продукції саме від цього виробника.

Є ще дві цікаві деталі, вам сподобаються.

Перша – а чи не думаєте ви що спекулянти на цьому добре наживуться? А чого б не накупити пару розмірів, потім не піти на ринок і продавати там все по завищених цінах? Якщо я це можу зробити, то що заважає іншим людям?

Другий момент – бабуся, яка зайшла у магазин. Стоїмо ми з дівчиною, розглядаємо продукцію і раптом заходить бабуся, підходить до футболки збірної Іспанії і питає продавця, а скільки вона коштує, може б то я онукові купила? 😀

Виходимо з магазину, іде такий страшний чоловік, на вигляд бомж і також у футболці від фірми-виробника «Adidas». 😀 Я відпочив, щось так смішно стало, аж чуть не крикнув на всю вулицю слова – «Ололололололо». 😀

А що конкуренти? От заходили згодом і інші магазини, людей мало, ніхто нічого не купляє, а це ясно. В інших магазинах все дорого, а тут дешево.

Чухаю, скоро халява і ця завершиться…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 21.07.2012 пише:

    А буде стаття про знижки в Сільпо? 😡

  2. Vorobus 21.07.2012 пише:

    Stakeholder пише:

    А буде стаття про знижки в Сільпо? :mad:

    😡 😡 😡 😡 😡

  3. Vorobus 21.07.2012 пише:

    Stakeholder пише:

    А буде стаття про знижки в Сільпо? :mad:

    go to pidgin, ser 😀 😀 😀

  4. Lanagur 23.07.2012 пише:

    Stakeholder пише:
    А буде стаття про знижки в Сільпо?

    будуть тільки для тих, хто в Адідасі прийде. 😛
    Stakeholder, а ти господарський такий хлопчина 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*