Суїцид. Чому люди це роблять? - Блог про Львів

Суїцид. Чому люди це роблять?

Для чого це робити?

Так, люблю я посидіти в інтернеті. Тут можна прочитати багато цікавих речей, дізнатися про все оперативно, але деколи коли читаєш новини, то просто отетерієш. Буквально «свіжа» новина – дівчина 13-ть років повісилася на горищі власного будинку.

Для чого вона це зробила невідомо як і те, які причини до цього призвели. Кажуть, що це була не щаслива любов, також там зв’язані соціальні мережі і так далі. Маячня якась повна. Вже тринадцять років і вже любов і ще й не щаслива.

Щось мені так здається, що треба забороняти підліткам сидіти в соціальних мережах. Понаписують різної дурні їм і починаються страждання.

Не люблю я писати на такі теми, але все ж про суїцид таки висловлюся. Розпочну із того, що не вірю я у те, що так просто людина може піти і повіситися. Для цього має бут якась причина і то серйозно.

Відсутність друзів, сімейного життя, не щасливе кохання, глибока депресія і так далі. Так. це проблеми, але вони є для того, щоб їх вирішувати.

Відсутність друзів. Ну і що що їх нема. Це що проблема знайти друзів? Думаю що ні. Навпаки, краще мати одного хорошого друга, чим сто таких собі.

Сімейне життя. Взагалі теми кохання якісь смішні. Любить, не любить, знову любить. Щоб дійсно покохати людину треба з нею бути досить часто, подивитися яка вона, а оці кохання можуть виявитися просто симпатіями.

Також читайте:   Перший післядекретний відрив

Депресія. Так, вона буває і у багатьох людей. У такому випадку треба попросити ваших друзів, родичів просто з вами поговорити. Звісно, не всі психологи, але спробувати треба.

Соціальні мережі? Та поменше треба там знайомитися із незнайомцями. За аватаром може ховатися людина дурна, тупа і так далі. Не всі ж хороші люди, є і такі що спеціально вас хочуть вивести з себе. На них взагалі не варто звертати увагу.

От люди йдуть на виважений крок і здійснюють суїцид і що вони цим доведуть? А на кого вони залишають сім’ї, родину, друзів, знайомих? Як вони себе потім будуть почувати? Як мають далі жити без людини, до якої звикли?

Суїцид зробити найлегше, а ось вирішити проблему – найважче. Запам’ятайте, люди, які щось там думають погане, нема таких проблем щоб не було як її вирішити. Лише треба старатися і ви будете винагороджені за свої старання.

А тепер до тих, хто може врятувати людину. Так от, якщо хтось до вас звертається з проханням допомогти, то не відмовляйте. Можливо саме таким чином врятуєте життя.

Життя дав Бог, Бог його і має забрати!!!!!

Фото: taday.ru.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 12 може ще щось напишете?

  1. Малюк 01.08.2012 пише:

    Бо дурні і безвідповідальні.

  2. vrubli 01.08.2012 пише:

    Малюк, чому це зразу дурні і безвідповідальні?
    Не завжди так.
    Звісно, є випадки коли люди роблять такий крок не подумавши, але є і ті котрі ретельно все обдумують і знають на що вони йдуть.
    Не можна судити людину за те, що вона слабка, впала в депресію і не отримала жодної руки допомоги.
    Якщо людина скоїла таку річ, як втрата найбільшої цінності – життя, вона особисто в мене навіть чимось викликає жалю.
    Бо повторюю, виявилась слабкою і можливо покинутою.
    “Десь там” – їх осудить той, хто має на це право, а не нам з вами їх судити.

  3. russo turisto 01.08.2012 пише:

    Малюк, Ты мал и глуп, и не видал больших за…труднений в жизни.

  4. Зубний 02.08.2012 пише:

    Піісля прочитання цієї статті реально хочеться повіситись

  5. Архіваріус 02.08.2012 пише:

    Зубний пише:
    Піісля прочитання цієї статті реально хочеться повіситись

    Так за чим затримка? 😀

  6. Андрій К. 02.08.2012 пише:

    Життя прекрасне! Живіть і радійте!!! 😮 😮 😮

  7. анонім 03.08.2012 пише:

    де коли такі думки приходять..бо мені не подобається таке життя…я гей і цього не зміниш..тим більше в україні жити важко ЛГТБ

  8. Razan 03.08.2012 пише:

    анонім пише:
    де коли такі думки приходять..бо мені не подобається таке життя…я гей і цього не зміниш..тим більше в україні жити важко ЛГТБ

    Справді, така Українська ментальність. Якщо гей, то не людина?ЧОМУ?!
    В Італії дуже багато геїв. І до речі, геї дуже хороші люди, доброзичливі, веселі. Це не значить, якщо людина гей, то у нього лише одне в голові.

  9. Stakeholder 03.08.2012 пише:

    Razan, це не українська ментальність, така ж ментальність є і в Росії і в Білорусії і багатьох країнах екс-совка, це ментальність закритого суспільства, яке піддається впливу пропаганди, бо своїх мізків не має. Але також я би не малював все в біло-чорних тонах, ато в нас у всьому максималізм, або геїв б’ють, або відкрито пропагують їхню гейску сутність через різні телешоу, які дивиться школота. Не тільки гетеросексуалам в Україні треба вчитись себе поводити з геями, але і представникам лгбт не треба робити з себе якихось особливих і неординарних.

  10. Razan 03.08.2012 пише:

    Stakeholder пише:
    Razan, це не українська ментальність, така ж ментальність є і в Росії і в Білорусії і багатьох країнах екс-совка.

    Так, ти правий. Я не правильно висловився. Україна одна з них.

  11. PVS 11.08.2012 пише:

    Stakeholder пише:
    це ментальність закритого суспільства, яке піддається впливу пропаганди

    До чого тут якась-там пропаганда?… Збочення є збочення… А всім адептам легалізації гомосексуалізму пропоную заодно легалізувати некрофілію і зоофілію. І дозволити їм одружуватися з трупами і тваринами.

    А наступний крок – дозволити маньякам ґвалтувати і вбивати. Така-от в них душевна організація, що не можуть вони поводитися відповідно до норми. А ми тут обмежуємо їхні права і свободи – в дурки і тюряги їх садимо.

    До якого рівня абсурду ще дойдемо???

  12. zoe 02.10.2012 пише:

    Власне там невідомо було чи вона повісилась чи її повісили, якщо ти звичайно про ту дівчинку з Брюхович.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*