Цілуймося, бо ми цього варті - Блог про Львів

Цілуймося, бо ми цього варті

День поцілунків

Як колись казав пан Архіваріус, цитую: «Ніби весна вже минула, а нашого Воробейчика на солоденьке тягне».

Природа робить свої справи.

Якщо ви не здогадалися, то мова іде про поцілунки. А все тому, що сьогодні, 6 липня – світ відзначає день поцілунків.

З самого ранку, коли ваш автор прийшов на роботу, то одразу ж дівчатка казали їх цілувати. Хто ж не любить цілувати дівчаток, вони такі файненькі. 😀 Так що, за сьогодні можете націлуватися досхочу.

А звідки ж прийшла традиція святкувати день поцілунків? Хто знає? Воробус спробує у цьому вам допомогти.

Так от, існує багато версій того, хто ж придумав це свято.

1 версія – придумали жінки, про яких забули чоловіки. Кажуть, що з часом сімейні стосунки стають не такими палкими як були колись і ось жінки, щоб повернути романтику придумали це свято. Хочуть цього, не хочуть, а люди мають цілуватися.

2 версія – сталося це дуже давно, ще коли птахів не було. 😀 В 3000 р. до н. е люди придумали поцілунок, бо саме таким чином вони висловлювали свої повагу богам, яких на той час було дуже багато. Це ще було за часів язичників.

3 версія – Стародавній Рим дам поштовх поцілункам, бо там почали цілуватися за що лише можна: привітання, любов, покупці. От купив щось в людини і зразу її цілуєш. Маячня якась, що не кажіть, але дівчат які сподобалися поцілувати можна.

Також читайте:   Зелені свята

Як зараз ставляться люди до поцілунків? Як хто. Багато людей забувають, що саме поцілунок є саме тим ділом, що зближує людей, робить їх добрішими, завдяки ньому приділяєте увагу до людини.

Приклади? Та безліч. Найпоширеніший – це те, що коли йдеш на роботу чи приходиш з неї треба поцілувати свою кохану людину. Багато цього не роблять, а драма. Вам не складно і партнерці вашій приємно.

Поцілунки є дружніми та палкими. От саме перші треба використовувати сьогодні. Не обов’язково цілувати людину в губи, можна просто в щічку. Хоча, кажуть що якщо цілуєш в щічку, то вже краще цілувати стіл, один і той самий ефект. Не знаю що на це сказати, це все прерогатива самої людини. Та і, з іншого боку, через губи можна занести багато інфекцій, вам це треба? Тому, це ще питання як цілуватися.

Якби ви не відносилися до поцілунків, але сьогодні саме їхній день і хочете ви цього чи ні, цілуватися треба.

Кохайте і будете коханими. І не забувайте цілуватися. 😀

Воробус всіх вас цілує (тільки дівчат). 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Пан П 06.07.2012 пише:

    Воробусе трохи в тебе поспамлю, вітаю всіх з днем цьомків, колись на своєму історичному сайтику написав статью про історій поцілунку: http://travel-in-time.org/uk/istoriya-vinahodiv/istoriya-potsilunku/

  2. Пан П 06.07.2012 пише:

    Тож заходьте в гості, і не забувайте цілуватися 🙂

  3. Vorobus 06.07.2012 пише:

    Пан П, 👿 👿 👿 👿 я тебе поспамлю 👿 👿 👿

  4. Arden 06.07.2012 пише:

    спамим Воробуса 😡 😡 😡 😡 😡

  5. Пилип Арсенійович 06.07.2012 пише:

    😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*