У групі Воробуса ВКонтакті – 500 людей!!! - Блог про Львів

У групі Воробуса ВКонтакті – 500 людей!!!

У Воробуса - свято

Соціальні мережі і на далі залишаються засобом спілкування серед людей. Не даремно кажуть старші люди, що колись і інтернету не було, і телебачення рідко в кого було, але люди між собою якось спілкувалися.

Забув сказати, мобільних телефонів також не було, а то зараз Петро на городі, а жінка його на ставі і дзвонять один до одного з словами – «а ти корову прив’язав, а прийди забери рибу, ти де і так далі».

Але, все ж треба визнати той факт, то соціальні мережі незважаючи на їхній негатив є також хорошим засобом отримання новин. Розробники цих сайтів не стоять на місці і у соц. мережах є такі пункти меню як групи, блоги та інші.

Так от, хто цікавиться сайтами, той знає, що групи у соціальних мережах відіграють велику роль у розвитку сайту.

Пам’ятаю свого часу була створена група блогу Воробуса у соціальній мережі Вконтакті. Спочатку вона не була такою відомою як деякі популярні групи, але згодом люд зацікавився і підписався таким чином на новини нашого ресурсу.

Цієї позначки Воробус чекав давно і вчора вона таки сталася. У групі блогу Воробуса ВКонтакті є 500 людей з чим ми всіх вас вітаємо. І мене можете також привітати. 🙂

Також читайте:   Як Воробус чистив клавіатуру

Якщо люди підписуються на новини, виходить їм цікаво спостерігати за блогом, а мені є до чого прагнути щоб зацікавити їхні інтереси новими статтями.

Секрет успіху групи Воробуса ВКонтакті:

По-перше, давно казав що треба групу постійно наповняти. Це вам не фейсбук, де новини транслюються автоматично, тут треба не полінуватися і ссилки на нові публікації завантажувати досить часто. Якщо людина підписалася на новини, то вона хоче інформації.

По-друге, кнопку групи ВКонтакті треба вивести на головну сторінку. Знаю по власному досвіду, що щось там шукати людям ліньки, а ще літо, тому треба вивести кнопочку.

По-третє, якось зацікавлювати людей, щоб ті читали групу. Постійно проводити опитування, давати людям висловлювати свої думки, завантажувати нові фото, відео, пісні.

По-четверте, зробити групу відкритою. Так, є спамери, але вже краще їх згодом кинути у бан чим робити групу закритою.

По-п’яте, обмінюватися ссилками з іншими подібними групами. А чого б і ні? Ви поставили ссилку на когось, а згодом поставлять і на вас.

Ось такі от мої домисли. Святкуємо разом і тепер вже будемо йти до нових вершин, а саме – 1000 людей в групі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Ото щастя 😀

  2. vrubli 12.07.2012 пише:

    Олександр, то як у вислові “чим би дитя не бавилось, аби не плакало”, на блозі та ж суть: “Чим би Воробус не тішився, аби не вішався” 😀

  3. Архіваріус 12.07.2012 пише:

    vrubli пише:
    Олександр, то як у вислові “чим би дитя не бавилось, аби не плакало”, на блозі та ж суть: “Чим би Воробус не тішився, аби не вішався”

    А я не думав, що ти така жорстока, що Воробуса хочеш повісити, а мені здається, що він у тебе закоханий. Але правду кажуть, що все зло від жінок. :mrgreen: Співчуваю нашому Воробусу.

  4. vrubli 13.07.2012 пише:

    Архіваріус, Так все зло від жінок. У цьому можу погодитись. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*