Україна – Чехія, таки у Львові. Готуємся!!! - Блог про Львів

Україна – Чехія, таки у Львові. Готуємся!!!

І знову футбол

І знову на нас очікує великий футбол. І це не чемпіонат України.

Хто не в курсі останніх подій, то скажу, що 15 серпня стадіон «Арена Львів» знову буде гудіти. Ні, це не буде черговий поєдинок футбольного чемпіонату Євро-2012 чи з’їзд свідків єгови, а все простіше.

Справа у тому, що у рамках підготовки до відбіркового циклу чемпіонату світу-2012 року, що пройде на полях Бразилії, збірна України у Львові зіграє товариський поєдинок зі збірною Чехії.

Вже сьогодні чув як багато моїх знайомих кажуть, що хочуть піти на цей футбол і підтримати нашу національну збірну. Суперник у нашої команди не слабий, тому гра обіцяє бути дуже цікавою. Плюс, збірна Чехії – це нещодавній екс-учасник Євро-2012. Нагадаю, наші сусіди з групи таки вийшли, але там програли збірній Португалії із мінімальним рахунком.

Тепер до організаційних моментів. А що найбільше хвилює вболівальників? Правильно, квитки на матч.

Тут одразу ж пригадується гра минулорічної давності, коли Україна приймала Австрію. Що тоді творилося з тими квитками – це треба було бачити. Не знаю чого, але перепустки продавали за допомогою одного із магазинів мобільного зв’язку. Черги були таким великими, що там про мобільні телефони ніхто і близько не думав.

Також читайте:   Юніорська збірна України їде на Євро у Хорватію!

Ваш автор тоді на футбол таки потрапив, але сталося це завдяки випадку. Що буде цього разу?

В інтернеті поки що з’явилася інформація, що квитки на гру будуть продавати з 6 серпня, це рівно десять днів до початку поєдинку.

Цінова категорія – від тридцяти гривень. Звісно, що це не дорого і багато народу захоче піти на футбол і тим більше на новий стадіон, де атмосфера панує незабутня.

Де будуть продавати? Знову ж таки є інформація, що це будуть робити у касах стадіону «Арена Львів». Знову прийдеться їхати ціле місто, щоб купити перепустки. Також є інформація, що буде здійснюватися продаж через мережу інтернет. За останнє не можу нічого сказати, поживемо – побачимо.

Лише б спекулянтів не було багато і продавці наліво не продавали їм велику кількість квитків.

Так що, готуйтеся, купляйте атрибутику збірної України і чекаємо початку продажу квитків і звісно що футболу.

Традиція, що Україна перемагає у Львові має бути продовжена завдяки нашій з вам підтримці. А вона, сподіваюся, буде ще й яка.

Насамкінець додам, що гра між збірними України та Чехії розпочнеться о 21 годині на полі стадіону «Арена Львів».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*