Воробус і на далі хворіє… - Блог про Львів

Воробус і на далі хворіє…

Facepalm

Сьогодні надворі 23 липня, понеділок, перший робочий день тижня. День такий собі, світить сонечко, пташки співають, ніхто не замерзає як взимку.

Комусь добре, а комусь – зле.

Що знову не так з Воробусом?

Справа у тому, що минув рівно тиждень як автор блогу хворіє. Ніколи би не подумав, що стільки часу мені доведеться бути на лікарняному. На роботу таки вийшов, бо вже дістали ті коти, сороки і тому подібні, але все рівно я не здоровий.

Якась диверсія проти Воробуса чи що?

Що мене болить? Спершу думав що у мене простуда, пішов до терапевта, він відправив мене на лікарняний, попив кучу таблеток, чаї пив стільки разів на день, що після того як ви здоровію більше ніколи не буду їх пити, хіба 1517. 😀 Жарт звісно що.

Одразу ж мене перевірили чи нема часом запалення легень, таки нема. Якщо вірити лікарям. Вони ще ті людішки, можуть і не почути.

Вся проблема у горлі. Якби не воно, то ви вже би сьогодні знову читали публікацію про чергову подорож, чергові сходження на вершини, а так… всі вихідні я був вдома і окрім матчу за участю львівських Карпат нічого не бачив. І то, краще би я його взагалі не дивився.

Ангіна? Таки вона, принаймні так сказав сьогодні лікар. Знову понавиписував мені кучу пігулок, різних полоскань і от сиджу п’ю це все.

Також читайте:   Ім'я Василь

Але, ви думаєте я не чув, що мене болить горло? Та звісно що чув, тому полоскав горло розчином йоду, солі і йоду, пив різні пігулки від горла – нічого не допомагає.

Що ж робити? Якщо у вас бували подібні ситуації і знаєте як вилікувати недугу Воробуса, то з радістю послухаю ваші домисли, а можливо і все це врахую.

А поки я сиджу такий як би став свідком єгови, скучний, пива та різних алкогольних напоїв не вживаю, хіба що чаї ганяю. Facepalm, більше нічого не можу сказати.

І ще, в суботу свої календарні поєдинки проводила наша команда по футзалу, і знову лажа, все я пропустив. Звісно, чемпіонат не завершується, але щось я дуже сумніваюся, що до суботи я буду здоровим. Та і якщо буду, як я зможу грати коли з місяць вже як не тренувався. Прийдеться чекати осіннього чемпіонату і нових поєдинків.

Не розумію як можна було захворіти влітку. Свого часу купався зимою в ополонці, при мінусових температурах і нічого не було, а тут – бац і на маєш. Треба більше закалятися, от що я вирішив і як буду здоровим, то обов’язково щось придумаю.

Спорт і закаляння – найкращі ліки проти хвороб, щоб там не казали.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. bezposeredniy 23.07.2012 пише:

    Бажаю швидкого одужання! Не смаркай 😥

  2. Катерина 23.07.2012 пише:

    мені допомагає, коли ангіна (саме ангіна, коли нальот на мигдалинах). Ще в дитинстві лікар таке виписав…
    Гидота, але коли болить горло…то на все можна піти…
    Отже,
    1). 1 білок яйця
    2). 2 ампули вітаміну В12
    3). 2 таблетки Ністатин
    4). зеленка

    у білок крошимо пігулки, виливаемо вітамін та капаемо 10-15 капель зеленки. Все. збовтати та 3-4 рази на день мазати горло (нальот чи гной, що там у горлі біле є). Добре так мазати – можна паличками ватними, щоб наче трохи зняти ту білоу гидоту. А ще краще перед цією процедурою прополоскати чимось. Я полощу Фурациліном (2 таблетки на склянку води). Все буде файно – через 1,5 дні вже буде легше, через 3 все пройде 🙂

  3. Vorobus 23.07.2012 пише:

    Катерина, 😳 спробую 💡

  4. russo turisto 23.07.2012 пише:

    А ты попробуй полоскать горло мочой молодого поросенка, говорят, что здорово помагает. Натуральный продукт, и никакой химиии. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*