Воробус тепер з лайфом - Блог про Львів

Воробус тепер з лайфом

life

Оператори мобільного зв’язку, який кращий? Це питання було завжди актуальним. Одні люди кажуть, що Київстар, бо він у всіх є, інші – що Life, бо там повна халява.

Сьогодні відкрию вам маленький секрет. У Воробуса таки Київстар, але нещодавно я собі купив Life. На інші оператори дзвонити мені дорого, тому може саме Лайф мене виручить.

Але, розповім вам як це все сталося, що я купив стартовий пакет згадуваного оператора. Коли тільки не буваю у центрі постійно мене дістають ці люди, що візьміть лайф, там повна халява, всього 10 гривень і ви на зв’язку цілий рік.

Скільки вже раз я їм казав, що не треба мені ваших пакетів, я вже маю мобільний телефон і оператора, але схоже таки вони мене дістали.

Йду я раз додому, стоїть така приємна дівчинка і так мене заагітувала купити той лайф, що я не міг не погодитеся. Та трясця вже тим 15 гривням, що той стартовий пакет коштує та і за одно спробую що це таке і з чим його їдять.

Отже, стартовий пакет я маю і за словами дівчинки, щоб говорити цілий рік між лайфами по 0 копійок треба поповнити рахунок на 10 гривень. Іду до автомата, поповняю на 10 гривень і таки правда, працює, я можу розмовляти з людьми по лайфу по 0 копійок за хвилину цілий рік.

Також читайте:   Поповни мені рахунок, але який?

Але, запам’ятайте, усюди завжди є свої але і ще й які. Виявляється, що на місяць вам дається 3000 хвилин. Тобто, якщо ви зговорите їх, то потім вже дзвінок буде тарифікуватися. Щось я дуже сумніваюся що я ці 3000 хвилин зговорю, бо так і дуже нема кому дзвонити. Ну ок, подзвонив подружці і спитав чи вона нині до мене прийде і все.

Дивлюся далі умови. Виявляється на моєму тарифному плані ще треба бути у Західних областях, щоб здійснювати дзвінки на халяву. Оце так новинка, перший раз таке чую. Але, найближчим часом їхати нікуди не буду, тому поки мене задовольняє.

Якість зв’язку. Там де я живу поки що все нормально, інша справа що телефону нормального у мене нема, тому користуюся стареньким добрим сіменсом.

Якість зв’язку перевірю, коли поїду десь в село. А де ж ще може бути мережа як не там? 😀 Там і по деревах лазити буває можна і на горище. Весело.

Оператор. Ще не дзвонив, але цікаво як там відносяться до клієнтів і який час там очікування. Це все попереду.

Хто має лайф давайте обміняємося номерами трохи покумекаємо. 😀 А якщо серйозно, то хотілося би почути вашу думку, шановні читачі блогу, про цього оператора мобільного зв’язку. Чи задоволені ви ним чи ні?

Мине час, поділюся своїми враженнями.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 30 може ще щось напишете?

  1. Адекват 18.07.2012 пише:

    Ну тебе розвели, як лоха. Ти думаєш чого вони ті пакети так наголо продають: бо їх брати ніхто не хоче. Лайф це найгірший оператор в україні, а може й у всьому світі. ХІХІ, ХАХА

  2. Max 18.07.2012 пише:

    Я вже більше як пів року перейшов на Лайф, тобто основним ОпСоСом став Лайф. Саме він в мене в смартфоні, а в одинадцятій Нокії поки Діджус.

    Перейшов на Лайф, бо в Київстара інтернет дорогий і постійно хочуть десь намахати, то одночасні сесії незакриті http://paschenkomax.com/cherhova-portsiya-lajna-vid-kyjivstara, то після півночі дзвінки по 50 копійок та інтернет по 8 грн за 1МБ. Дістали мене ті постійні уловки.

    В мене тепер Лайф «Шалений день». За абонплату 1грн з копійками на день я маю безкоштовні розмови в мережі, 40МБ інтернету в день, 100хв в місяць на інші оператори по 10коп/хв. Додатково за пару копійок можна вмикати подвійний інтернет на день (80МБ). Зручно, коли приходиться кудись їздити і 40МБ недостатньо. Також є послуга за 7грн повний безлім інету на добу – останнім часом почав її вмикати – ось якраз був на Світязі, то юзав.

    Думаю із часом викинути КС, от тільки друзі починають нояти, що до тебе дорого дзвонити із тим Лайфом, то поки ношу КС з собою.

  3. Max 18.07.2012 пише:

    Адекват, Чому найгірший? Бо ти так сказав?

  4. Адекват 18.07.2012 пише:

    Max пише:
    В мене тепер Лайф «Шалений день».

    Ти тепер ” єстешь шальна” )))
    Так і залишешся в мобільній ізоляції зі своїм лайфом )))

  5. Адекват 18.07.2012 пише:

    Max пише:
    Адекват, Чому найгірший? Бо ти так сказав?

    друзів своїх спитай – вони теж по ходу адеквати

  6. Max 18.07.2012 пише:

    Адекват, Ти можеш аргументувати свою відповідь?

  7. Адекват 18.07.2012 пише:

    ПОдивись рейтинги в інтеті, в тебе ж він такий ЧУДОВИЙ в лайфі, і безлімітний за 7 грн )))

  8. Адекват 18.07.2012 пише:

    І ще порада: людина як шукає халяви, зазвичай втрачає більше, ніж та, яка розуміє справжню ціну речей

  9. Пилип Арсенійович 18.07.2012 пише:

    Адекват, і в мене лайф, діти, я і дружина на ньому. І не скаржимося. 😕 😕 😕 😕
    а в тебе що?

  10. Адекват 18.07.2012 пише:

    Я б назвав пропускну здатність каналів цього оперетора “almost alive”

  11. Адекват 18.07.2012 пише:

    В мене супутниковий телефон

  12. Max 18.07.2012 пише:

    Почитай мій комент де я описав переваги Лайфа. До чого тут рейтинги? — в нас от Ян президент по голосуванні, але це не означає що він за когось кращий.

    В мене є і той і той оператор протягом років і я здатен із досвіду все прекрасно оцінити.

    «людина як шукає халяви» якої халяви? Я шукаю нормальних послуг по адекватним ринкові цінах.

  13. Max 18.07.2012 пише:

    Адекват, Я б назвав пропускну здатність каналів цього оперетора “almost alive”. Якщо ти про КС то так, в них хреновий edge, в Лайфа швидший — за моїми спостереженнями.

  14. Адекват 18.07.2012 пише:

    давай про адекватні ціни не будемо (в україні їх нема), а коли бездарний маркетинговий відділ придумує усілякі акції і халяви щоб підсадити людей на лайф, не переймаючись про збільшення пропускної спроможності базових станцій про адекватну якість мріяти не доводиться

  15. Vorobus 18.07.2012 пише:

    Адекват, ти той старий Адекват з яким я колись все обговорював? 😮 😮 чи ти модернізований? 😀 😀 😮

  16. Адекват 18.07.2012 пише:

    в мене був лайф з самого початку існування цього оператора і все було чудово 3 роки, поки ті під арюги не стали запроваджувати акції щоб приваблювати клієнтів. Обладнання при цьому не міняли. Отак і лишилось старе обладнання з тих років. Тоді я той срайф викинув. Недавно купив ще раз щоб перевірити якість, і перевіривши, зрозумів, що нічого не змінилося.

  17. Пилип Арсенійович 18.07.2012 пише:

    Vorobus пише:
    Адекват, ти той старий Адекват з яким я колись все обговорював? чи ти модернізований?

    вроді наш, наш. Його стиль. 🙂

  18. Max 18.07.2012 пише:

    Адекват, Візьми два однакові телефони, встав в один КС, а в другий Лайф. Проведи тести в різних місцях міста і сам побачиш в пропускна здатність інету краща. На рахунок голосового зв’язку, то я погоджуюсь, що Лайф задніх пасе, але мені розмови в телефоні другорядна справа.

  19. Пилип Арсенійович 18.07.2012 пише:

    Адекват, а що Київстар такий ідеальний? є багато точок де зв’язку нема взагалі. 👿

  20. Адекват 18.07.2012 пише:

    Адекват, ти той старий Адекват з яким я колись все обговорював?
    Ніфіга ти не обговорював, а хавав і мовчав в трубочку.
    Все, більше не можу коментувати через тормозіння сайту.
    Прийду ще, коли хостинг поміняєш.

  21. Адекват 18.07.2012 пише:

    але мені розмови в телефоні другорядна справа.
    В тебе якийсь не традиційний світогляд, цікаво чи у всьому?

  22. Max 18.07.2012 пише:

    Адекват, Я от пишу із Лайфа і на цьому блозі і от мені ніфіга не тормозить.

  23. Адекват 18.07.2012 пише:

    значить твій процесор головного мозку нормально сприймає аптайм загрузи цього блогу

  24. Max 18.07.2012 пише:

    Адекват, «В тебе якийсь не традиційний світогляд, цікаво чи у всьому?» кинь мені посилання на традиційний ПОВНИЙ світогляд і я порівняю зі своїм 😮

  25. Адекват 18.07.2012 пише:

    телефон для розмов, секс з протележною статтю – традиція однако

  26. Max 18.07.2012 пише:

    Адекват, відносно завантаження цього сайту (соррі за офтоп), то ти просто собі гониш. Я не помічав проблем, хоча заходжу частенько сюди. Я не робив глибоких тестів, а от перший же сервіс показав наступне: «Скорость загрузки сайта: 2.29 секунд, 64% сайтов медленнее»
    Аптайм не знаю де перевірити, але не потрапляв на неробочі проміжки часу.

  27. Max 18.07.2012 пише:

    Адекват, «телефон для розмов, секс з протележною статтю – традиція однако» — бачу, що ти дурник якийсь і вести з тобою дискусію в якій ти не наводиш аргументів беззмістовно. Видаляюсь.

  28. Адекват 18.07.2012 пише:

    педик, что-ли?

  29. Андрій 18.07.2012 пише:

    Раніше користувався тільки києвстаром, після покупки смартфону зразу відмовився (хоча було досить важко міняти номер) і перейшов на лайф. На києвстарі тратив 150грн в місяць, на лайфі до 100 при тому, що користуюся активніше і ні в чому себе не обмежую.
    Плюс сподобалося, що коли хочеш підключити якусь послугу і дзвониш до оператора, то замість того щоб диктувати кучу комбінацій він сам її може підключити, досить зручно і безгеморойно.

  30. Arden 19.07.2012 пише:

    Адекват пише:
    педик, что-ли?

    твій нік повна протилежність твоїх дій. ти неадекватний. і неадекватно поводиш себе відносно інших співрозмовників. тобі скільки? років 15? і ти себе відчув в неті всесильним?

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Як це жити без телефону

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*