Воробус знову тренер (Viasat програє Волі) - Блог про Львів

Воробус знову тренер (Viasat програє Волі)

Viasat поступається

Вчора ваш автор покірний Воробус знову спробував себе у якості тренера. Вже навіть задумуюся чи то може вже в поле ніколи не виходити? Тренерська робота – цікава, лише треба достукатися до гравців своєї команди.

Ким цього разу керував ваш автор? Справа у тому, що свій другий поєдинок на турнірі між кол-центрами проводила команда «Viasat», за яку грає мій хороший друг. На цей раз їхнім суперником була команда «Волі».

Ще до гри знав, що гра буде важкою, бо в команді суперника грають хороші гравці та і на розминці було помітно, що вони налаштовані рішуче. Тим не менше, команда «Viasat» так просто не хотіла здаватися і ми обрали захисну тактику.

Людей було багато, всі хотіли себе показати, ваш автор аж всидіти на трибунах не міг, так хотів піти допомогти.

Розпочався поєдинок із атак гравців команди «Воля». Вони раз за разом били по воротах, але вдало грав на останньому рубежі Олег. Кілька разів він взагалі витягнув мертві м’ячі.

Тайм-аут, розмова на підвищених тонах – саме ці складові допомогли команді «Viasat» відкрити рахунок у зустрічі. «Воля» пішла всією командою вперед, наштовхнулася на контратаку і ми повели у рахунку.

З мінімальним рахунком і завершився перший тайм цього поєдинку.

Друга половина зустрічі була ще цікавішою. «Воля» пішла великими силами вперед і таки дотиснула нашу команду. Зараз думаю що можливо Воробус зашвидко взяв тайм-аут, але що вже зроблено – те зроблено.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Олімпіакос 2:2 Дніпро (відео)

У підсумку ми програли 1-2, але шанси на вихід у півфінал ще є. Тепер, щоб це зробити треба в останнньому турі обігрувати команду «Розетки». Чи підсилу це зробити? Я думаю якщо всі викладуться на всі сто і буде трішки везіння, то все буде добре.

До цікавинок вчорашнього матчу ще би відніс кілька епізодів:

– пригощання з мого боку дівчат шоколадкою. Соромилися вони ще й як, але все ж одна Христинка таки її скуштувала;

– підколювання мого колеги, що Воробус насправді вболіває за «Волю», бо у мене від них інтернет:

– на матчі був штатний фотограф турніру. Дівчинка така досить симпатична. Вона ходила, всіх фотографувала, а ми її підкололи що сфотографуйте фанів. Ми теж хочемо мати фото. 😀 Фото повітряного поцілунку вийшло цікаве, тільки не знаю де тепер його взяти. 🙂

– розбиті коліна в гравців нашої команди. Де вони так падали – невідомо, але, незважаючи на поразку, все рівно – молодці.

Чекаємо наступного поєдинку за участю «Viasat» і нових вражень.

P.S. Користуючись нагодою хочу подякувати компанії «Воля» за інтернет. Все працює просто чудово.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*