Враження від фільму “Заборонена зона” - Блог про Львів

Враження від фільму “Заборонена зона”

Чорнобиль

Чи не бувало у вас бажання колись зайнятися екстремальним туризмом? Я думаю, що відчути екстрім бажає кожен, але не кожен наважується на цей крок. Та і, з іншого боку, навіщо ризикувати своїм життям. Що це дасть? Але, люди, все-таки, наважуються це робити.

На вулиці спека, так і хочеться якнайшвидше втекти додому і посидіти під вентилятором або ж попити холодного квасу чи пивка.

Вчора ваш автор так і зробив, плюс вирішив під квас переглянути черговий фільмєц, а то щось давненько нічого у нас не було у рубриці «Фільми та телепередачі».

Мій вибір впав на кіно, яке має назву – «Заборонена зона» або як його ще називають – «Чорнобиль».

Цей фільм хотів подивитися вже давно, але ніяк не випадала нагода це зробити. І ось, час настав.

Прем’єра фільму «Чорнобиль» відбулася ще в середині травня і зняли його не хто-небудь, а американці. Цікаво було глянути що вони там назнімали про Україну і яке в них склалося враження про «біду», яка сталася у 1986 році.

Переходимо до сюжтеу, а він наступний:

Компанія американських туристів подорожує Європою, спочатку все складається добре, всі веселяться, фотографуються, але в один прекрасний момент один із друзів пропонує з’їздити на екскурсію в Чорнобильську зону, а саме у місто Прип’ять.

Також читайте:   Я плюю на ваші могили-2

Молодь сумнівається, але таки погоджується це зробити. І знову ж таки, все на початках складається добре, всі милуються будівлями, думають чого то сталася катастрофа і тут починаються жахіття.

Невідомі починають на них нападати. Як це буває у фільмах жахів – досить довгий час монстрів взагалі не видно, напевно творці фільму вирішили на них зекономити, бо можна було би щось придумати веселіше.

Є моменти у фільмі, коли відбуваються не зрозумілі речі, можна було би зняти так, а не так, але загалом моє враження позитивне. Саме такою бачили Чорнобильську зону більшість людей.

Продовження? Не думаю що воно буде, хоча творці фільму можуть шось за бажанням придумати. До речі, в Америці «Заборонена зона» зібрала досить великі касові збори. У нас же фільм не пішов.

І як не згадати за кінець, бо він мене «запер». Я спеціально не буду казати чим завершується фільм, бо вам, шановні читачі блогу, буде не цікаво його дивитися. Але, кінець файний. Якраз те, що думають іноземні країни про Україну і взагалі Східну Європу.

Ось такий от він фільм – «Заборонена зона». Треба дивитися, щоб склалося більше враження про нього.

Насамкінець, пропоную переглянути трейлер цього фільму:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 05.07.2012 пише:

    Взагалі-то в оригіналі фільм називається Chernobyl Diaries – Щоденники Чорнобиля, не розумію для чого російські фантазери видумали якусь запрєтную зону, а Варобус їх у цьому підтримав 😕

  2. Stakeholder 08.07.2012 пише:

    вчора подивився, ну які можуть бути враження? – безнадійне лайно, таке враження, що режисер перед тим як знімати цей фільм навіть не прочитав статтю про Чорнобиль на Вікіпедії. Якщо у вас часом промайне думка всетаки подивитись цей фільм, то краще відразу втопчіть 3х1517 і лягайте спати, буде більше користі.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*