Видалення із ВКонтакті. Що це мені дало? - Блог про Львів

Видалення із ВКонтакті. Що це мені дало?

Воробус повертається

Соціальні мережі і на далі залишаються неодмінним атрибутом нашого з вами життя. Кого там лише не можна знайти: коханки, друзі, тато, мама і навіть бабусі є там. Віртуальний світ переборов реальний? Не знаю, з цим ще можна посперечатися.

Нещодавно ваш автор вирішив провести черговий експеримент, а саме видалити свою сторінку ВКонтакті.

Як зреагували на це друзі, як почував ваш автор себе без цієї соціальної мережі та багато іншого читайте далі.

Подібна ідея прийшла якось спонтанно. Пам’ятаю йшов по вулиці і раптом мене зустрічає мій однокласник і питає, цитую: «Ігор, а ти не знаєш як видалити себе із кантактів, вони мене вже дістали та і не хочу світитися в цій соціальній мережі».

Звісно, що я порадив панові як це зробити, а за одно і сам видалився. Не попрощавшись, по-англійськи, а як ще можна було робити?

Як модно зараз казати – просто взяв і зник з ефіру. 😀

Які враження? Чесно скажу, в перший день аж рук свербіли зайти у цю соціальну мережу, а може хто мені написав, а може сердечко поставили і так далі. Але, таки не зайшов.

Йду на роботу, зустрічаю свого колегу і чую слова: «Ігор в тебе що дах поїхав? Ти чого видалився?» На що я відповів що так треба і не питай більше нічого.

Також читайте:   Що дасть людині видалення із соціальних мереж?

Перед тим як видалити свою сторінку думав що піде багато телефонних дзвінків із питаннями що сталося, а насправді все виявилося по-іншому. Дзвінки таки були, але лише від тих людей що знають мої координати і без кантакта.

Питання тоді, навіщо мені взагалі треба там друзі і для чого там сидіти?

Сьогодні зранку також не планував заходити у цю соціальну мережу, але терміново треба було зайти і знайти одного пана з яким у мене контактів нема. Відновив сторінку, знайшов пана, а назад видалятися передумав. Що це мені дасть?

Ага, ще забув сказати зранку написало двоє людей що вітаємо із поверненням, на що я відповів отак – )))))))))))))))))))))))))))).

Сидіти ВКонтакті чи ні – вирішувати вам, але пам’ятайте одне. Жодна соціальна мережа не замінить вам реального спілкування. Тому, не захоплюйтеся і все буде нормально.

А друзі віртуальні? Це не друзі, а просто знайомі за якими ви спостерігаєте.

Це як в коханні, як захопишся кимось, взаємності нема і дах може поїхати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. VIK 28.07.2012 пише:

    VOROBUS пише:
    Ігор, а ти не знаєш як видалити себе із кантактів, вони мене вже дістали та і не хочу світитися в цій соціальній мережі

    Якщо ти вже зареєструвався вконтакті чи в іншій соц мережі, то ти полюбому там засвітився! Видаляй хоч 100 раз, хоч 1000 – не допоможе. Якщо по чарівній кнопці ти можеш відновити свою сторінку, то Дуров і його компанія тим більше, а взагалі вони можуть переглядати і видаленні сторінки без відновлення 😛 😛 😛

    P.s. Видалити себе з соц. мереж можна хіба хакнути і зробити зачистку на серваку 😀 😀 :D.

    P.s.s. Про це наш автор може напише окрему статтю 🙂 🙂 🙂

  2. Max 28.07.2012 пише:

    Було б добре, якби за ті контакти люди просто взяли і забули. Не тратили там свого часу, даючи Павліку Дуріку на собі заробляти.

  3. VIK 29.07.2012 пише:

    Max, погоджуюся!
    Зараз вся шпана сидить в тіх контактах чи інших соц. мережах – деградація

    Згадую свої часи, а як було добре цілими днями на вулиці грати в хованки, козаків-розбійників та інші рухомі ігри 8)

  4. Олег 29.07.2012 пише:

    Невже щоб видалитися, ще треба питатися, як це зробити? І нащо видалятися? Можна просто почистити сторінку і все

  5. Аля 17.05.2013 пише:

    Якщо чесно я теж так звана “шпана”. Я вчуся в 7 класі. Коли я прихожу додому то бачу ,що на вулиці ніхто не гуляє,не спілкується в живу.Мої однокласники просто сидять перед комп’ютерам і натискають ті кнопки.Вони пишуть не правильно з помилками.Першим моїм кроком було те ,що я видалила всіх друзів.Більшість промовчала,дехто сказав: “ти що дура!?”,і лише деякі запиталися що сталося.Я зрозуміла що та більшість була лицемірами.Тому вчора я видалила свою сторінку зі словами: “тут так багато брехні ,що аж бридко”. Чи шкодую я про це?Ні 🙂

  6. Вертоліт 17.05.2013 пише:

    Олег, Почистивши сторінку вона всерівно в тебе буде !і рано чи пізно ти туди зайдеш!і все заново! Я от видалився з контактів роки зо чотири тому і заблокував свою сторінку. І нема проблем

    VIK, Десь біля 5ти років по EULA твоя сторінка зберігається якщо ти її ЗАЛОКАВ потім її видаляють.

    Колись було краще живе спілкування ніщо не замінить :music:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*