Як Воробуса затопило в палатці - Блог про Львів

Як Воробуса затопило в палатці

Отака вона суха

Як відомо, минулих вихідних вашому автору довелося з’їздити у похід з палатками у гори. Про те, як минула подорож можете прочитати тут, а сьогодні про прикол який там відбувся з вашим автором.

Чомусь куди Воробус не поїде, завжди щось новеньке і смішненьке. Так от, у своїй розповіді я розповідав, що все було добре у поїздці, лише не задовольнила погода. Дощ падав лише вночі, але він також нервував.

Чому? По-перше, на ранок всі дрова були мокрими і вогонь розпалити було не так легко. І якщо у перший день ми його таки розпалили, то у другий вже цього не робили, а просто поїли те, що не готується на вогні.

Так от, про що будемо балакати сьогодні. Те, що Воробус їздить у гори – це зрозуміло, а ось палатки я не маю. Буквально тиждень тому назад нарешті таки пішов у магазин і її придбав. Казали мені люди бери дорогу, але ж я не послухався і купив таку найпростішу. Думаю, та який там дощ, всюди тепло, а там що дощ буде?

Запам’ятайте, гори і дощ – це поняття дуже сумісні. Якщо у місті він може не падати, то в горах налітає хмара і настає капець.

Ну, наша компанія веселиться, веселиться і тут починає падати дощ. Надворі вже вечір, палатки розкладені, єдине що залишається це просто вчасно втекти у палатку.

Воробус так і зробив, прибіг до палатки, швидко відкрив, ще до мене заліз мій дружбан і все, можна спати нічого не боячись.

Також читайте:   Про поїздку на Синевир, інтерв'ю та щось таке всіляке

Спимо ми, покрикуєм до дівчат інколи, аж тут мій колега каже, цитую: «Щось мені Воробус здається, що ця палатка довго не витримає». Він мав рацію, через деякий час колега втік у пошуках кращої долі, а я був до кінця. І коли палатку дійсно почало заливати, то зрозумів – треба кидати все і втікати до когось.

Уявіть собі картину, друга година ночі, темно, проливний дощ і тут хтось до вас стукає у палатку. Хто б ви подумали це був? Ведмідь, маньяк, лісничий? Ні, а правильно, Воробус.

Добре, що є добрі люди і мене пристроїли.

Зранку такі спимо, чую мій колега вилазить з чужої палатки і зразу ж до нашої і слова: «Народ, а Воробік там живий? Ви його не бачили? »

Колега відкриває палатку, а там все у воді. Звісно, що ваш автор витримав паузу, щоб почути що скажуть люди. Говорили всі багато, але найбільше мені сподобалася фраза, що Воробус збудував ковчег і поплив. 😀

Жарти жартами, але добре що все так обійшлося. На майбутнє – це буде для мене великим уроком і я або куплю нову палатку, або ж буду так робити як казав сусід, а саме розстеляти палатку і на верх кидати клійонку.

Можливо саме таким чином я врятуюся від дощу. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 17.07.2012 пише:

    треба було з телефона не в фкантактє заходити а на weather.com 😀

  2. Архіваріус 18.07.2012 пише:

    Скупий два рази платить. А моя бабця любили казати, що тане м’ясо пси їдять. 😀

  3. Архіваріус 18.07.2012 пише:

    Щоб правильно вибрати собі палатку раджу Воробусу на сайті http://tourlib.net/ прочитати відповідну статтю. 🙂

  4. Адекват 18.07.2012 пише:

    Дуже цікава серія статей !!!
    Чекаю продовження серії статтею :”Як воробус сходив сьогодні в туалет” )))

  5. Адекват 18.07.2012 пише:

    Архіваріус пише:
    Щоб правильно вибрати собі палатку раджу Воробусу на сайті http://tourlib.net/ прочитати відповідну статтю.

    Во старий хітрєц, сина рекламує )))

  6. Адекват 18.07.2012 пише:

    І як це людина яка кожного разу не пропускає негоди виправити чийсь коментар через те, що у ньому русизми, рекламує повністю руский сайт

  7. Пилип Арсенійович 18.07.2012 пише:

    Адекват пише:
    І як це людина яка кожного разу не пропускає негоди виправити чийсь коментар через те, що у ньому русизми, рекламує повністю руский сайт

    як ти без нас поживаєш????

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*