Жебраки у транспорті: хто вони? - Блог про Львів

Жебраки у транспорті: хто вони?

Допоможіть!!!

Дивують мене люди, чесно вам кажу. Як тільки дивлюся на їхні деякі дії, то аж сміх бере. Чим так розсмішили Воробуса люди і хто саме це зробив читайте у сьогоднішній статті на блозі.

Так от, тільки не смійтеся, мова знову піде про транспорт, а саме про наших «улюблених» жебраків, а їх з початком Євро-2012 стало ой як багато. Євро-2012 завершилося, а жебраки залишилися. Я би навіть сказав є такі вже постійні.

Вони на біля церков, вони у центрі, вони в транспорті тощо.

От ви маєте заробіток здавати пляшки, робите це ви багато років, а жебраки так само заробляють.

Живий приклад. В центрі я буваю часто, від того він і є щоб там бувати, є такий трамвай №3, який їде від Галицького ринку до вулиці Наукової. Так от, треба було сьогодні вашому автору з’їздити на футбол, сідаю в згадуваний трамвай і що ви думаєте, зустрічаю знайоме лице.

На вигляд років 30-ть, дівчина, погано одягнута, зубів нема (хто їй їх повибивав чи де вона їх діла – невідомо) і починається спів. Дослівно слів пісні не пам’ятаю, але вона така сумна що люди кидають їй гроші. Спів супроводжується словами: «Я дуже бідна, допоможіть, нема грошей». А працювати вона не думала йти?

Знаю, зараз багато хто мені скаже, що людей судити не можна, що не знати яка доля цієї дівчини, але ви мені вибачте, вона дуже схожа на алкоголічку. Ну не може така молода дівчина так себе поводити.

Також читайте:   Олівер Беркан - боротьба з часом і відчуття вічно чогось незробленого

Я не здивуюся, якщо вона згодом вийде з трамвая і з колегами буде розпивати алкогольні напої.

Їду далі, дівчина вийшла, хтось там їй щось кинув, гривня до гривні і буде 2 гривні. Зупинка «Парк культури» – заходить чоловік і давай знову що нема грошей, що бідний, допоможіть. Спершу я подумав, що він без ніг, але помилився. Виявляється чоловіку просто нема що робити і він став на коліна і так повзе по трамваю.

Сподобалися слова однієї жінки, цитую: «Мав би встид, йлди працювати, а не виманюй гроші в людей». Всі так і люблять халяву.

Цього пана я також щи давніше бачив у трамваях, тому для мене вони не новина і гроші я їм не кидав.

Не знаю чим керуються люди, що дають їм гроші, але ї м би не радив давати їх. Люди, які дійсно потребують допомоги і хочуть її отримати по трамваях не ходять, принаймні таких я мало знаю. Ви подивіться уважно на документи, що жебраки тримають у руках.

Дивилися колись на них чи ні? А радив би.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Особисто я можу кинути гроші людині, яка дійсно гарно грає на музичному інструменті. Приємно йти з дівчиною і мати хороший настрій.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 21.07.2012 пише:

    Тема жебраків є вічною, вони завжди були і будуть, можна лише впливати на їх кількість і активність, а цим разом повинні займатися управління соціального захисту і правоохоронні органи, ну і загалом держава, бо напевно не варто зайвий раз пояснювати зв’язок між кількістю жебраків і ринком праці

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*