Чому навкруги всі такі п’яні - Блог про Львів

Чому навкруги всі такі п’яні

Молодь п'є

П’ятниця, кінець робочого тижня, нарешті можна розслабитися, що і зробив ваш автор, нагулявся досхочу, повертаюся додому і побачив досить таки цікаву картину. Чи то я п’яний чи то я дійсно бачив п’яних людей.

Кажуть люди не мають грошей, особливо молодь, але це не так і ще й як не так. Скільки кабаків проходив, то усюди було повно людей. Пиво за пивом, пляшка горілки за горілкою подавай.

Не подумайте, що ваш автор став таким пильним захисником здорового способу життя, сам любить випити 1517, але ж так багато пити не можна. Що ж потім буде з молоддю? І що цікаво, п’ють не лише чоловіки, але і жінки.

Можливо я став старомодним і не розумію, що таке останній робочий день тижня? Таке також може бути. Воробус повернувся у спорт і перестав вживати алкогольні напої? Можливо і так.

Що чекає молодь і на далі? Якщо і на далі вона буде так пиячити, то явно це не до добра. Звісно, можна випити по чуть-чуть для релаксу, але ж не спиватися.

Здоров’я похитнеться, друзі покинуть та і я вам скажу – можна спитися. А чого б і ні? Головне не звикнути до поганої звички.

Наші любимі дівчата. Ну не люблю я коли вони пиячать. Чого вони це роблять – невідомо, але таки п’ють. Чому не можна піти і просто з’їсти морозива, посидіти побалакати?

І потім вони ще розповідають, що такі не щасливі, що з дітьми проблема. А все це від поганих звичок.

Також читайте:   Як Tiger проживе без Даші

Куріння. О_о, це також проблема і ще більша чим з алкоголем. Як не дівчина, так курить. Як не дівчина, так знову курить. Питаю і для чого ти це робиш, то ще послати можуть і то далеко.

Воробус не курить, одна-дві штучки десь раз в рік, то не рахується, і то треба і це закинути. А як людині, яка не курить цілуватися із цією дівчиною? Все в сигаретному димі.

Пам’ятаю колись один пан мені сказав, що зауваж як дівчата люблять робити. Кава, сигарета і коньяк. Ойоййойой. Як же після цього порушується здоров’я.

Чоловіки теж не золоті, тому і не доживають до 100 років. От мені завжди цікаво, чому наші пращури так довго жили, невже вони не зловживали алкоголем чи тим же тютюном?

Зловживали, ще й як, але вони це робили з розумом. Якщо людина вип’є 50 грам оковитої, то їй нічого не буде, а ось напиватися в зюзю явно не треба.

Будьте здорові та все буде добре.

Сьогоднішню статтю завершу словами пана Олександра Лева, цитую: «А ще по місту купа п’яних, а за себе я ніби трохи гордий :). Я кажу собі – я сильний. І на наступному тренуванні я зможу ще більше, чого б мені це не коштувало. Я ніколи не кину спорт!».

Фото: news.elise.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 05.08.2012 пише:

    вор та то не всі то ти буховий 😀 😀 😀 😡 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*