Диверсія? У Воробуса знову згорів мобільний телефон - Блог про Львів

Диверсія? У Воробуса знову згорів мобільний телефон

Good, bye

Якийсь не фарт вчепився до вашого автора. Не щастить мені і все. І щоб там не говорили люди, що все що не відбувається – це на краще, щось я так не думаю. Можливо пощастить у коханні?

Що цього разу сталося з Воробусом?

Як відомо, у автора блогу є проблеми із мобільним телефоном. Нещодавно я спалив свій смартфон , на новий ще не наскладав і ось поки що сиджу безе телефону. Ось буквально нещодавно дай думаю поставлю карточку від оператора «Life», бо вже дійсно набридло бути поза зоною.

Карточку то поставив, почав дзвонити, все добре, звісно, що з додзвоном на інші оператори є проблеми, бо дорого ж, але нехай там. Є різні акції і поки сімки не відновлю на Київстарі, то якось вже буде.

Який телефон зараз? Та взяв собі телефончик за 300 гривень, марки – Samsung. Все ок, наваротів нема, можна лише дзвонити та надсилати смс-ки. Так і роблю.

І тут знову халепа, хоч бери і не користуйся мобільними телефонами.

Приходжу вчора додому, нічого з телефоном не робив, згодом треба було зателефонувати, беру трубку, набираю і тут в одну мить гасне екран. Як виявляється потім – гасне на завжди. Настрою нуль, телефону нема.

Також читайте:   Як мені зремонтувати телефон Nokia?

Тепер прийдеться йти з цим бюджетним телефоном в ремонт і то не знати чи вони зможуть щось зробити. Пам’ятаю колись на нього ще була гарантія, а тепер вона вже вийшла.

Чого той екран згас? Що з ним сталося? І вроді телефон лежав, ним майже ніхто не користувався і тут на маєш.

Я вже навіть боюся зараз купляти якийсь дорогий телефон, бо чухаю знову з ним щось станеться.

Що робить Воробус? Відкрив вчора ввечері горище і почав шукати старий добрий сіменс. Витягую, він весь у поросі, модель а50. Пам’ятаю колись він був дуже популярний.

Пробую його зарядити, вроді зарядка пішла, зарядив, що ж будемо дзвонити. Ви би бачили мій вираз обличчя, коли Воробус поговорив 2 хвилини і батарея розрядилася. Ойойойой, це просто жах. Надворі 21 століття, а у мене телефон розряджається за одну розмову.

Поставив знову на зарядку, а на роботу вже пішов без телефону. Тому, якщо хтось мені подзвонить і я зникну з ефіру, то не переживайте, все добре, просто у Воробусиного сіменса сіла батарея.

Так завжди не буде, буде ще гірше? Сусід зранку радив сходити до ворожки, може яйце викалатає або злиє віск. Хмм. Може дійсно хтось врік вашого атвора?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. patron 22.08.2012 пише:

    Зараз розробники мобільних працюють чітко під термін гарантії! Рік гарантії пройшов, – все, чекай, поки телефон заглючить!!!

  2. Max 22.08.2012 пише:

    купи си Нокію 11-ї серії і не парся
    ьам ціна нової щось 220 грн

  3. Архіваріус 22.08.2012 пише:

    Дуже гарну пораду Воробусу дав пан Мах. Навіщо тобі Воробусе, телефон з різними наворотами. Просто дзвони та чеши груди нижче пояса. 🙂

  4. Max 22.08.2012 пише:

    Архіваріус, Я от купив собі на другий номер нокію 1280 і супер, коли подихає батарея в смарті, то Нокія завжди виручає + ще один оператор для оптимізації витрат на зв’язок.

  5. danc1r0k 23.08.2012 пише:

    Купив собі Nokia C2-06 Touch and Type Dual SIM Graphite за 850 грн і не парюся. 2 SIM-карточки і зручний у користуванні. От тільки треба трохи звикати до сенсорного екрану.

    А взагалі, якщо тобі просто дзвонити і приймати дзвінки треба, то справді можна купити за 200-250 грн телефон який ще прослужить 5 років )))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*