Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:0 Таврія (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:0 Таврія (відео)

Костов перемагає

Продовжується чемпіонат України з футболу. На черзі четвертий тур, у якому наші львівські Карпати на своєму полі зустрічалися із сімферопольською Таврією.

Чим цікава ця команда, що у ній грає багато вихованців зі Львова та і тренує її львів’янин – Олег Лужний.

Ще перед початком сезону ця команда заявляла, що цього року буде боротися за зону Ліги Європи. А що ж наші Карпати? Ніяк вони не можуть знайти свою гру, якісь незрозумілі результати і у підсумку до команди прийшов новий тренер – болгарський спеціаліст Ніколай Костов.

Чи зможе він реанімувати Карпати покаже час, а поки що була на порядку денному гра із Таврією.

Розпочався цей поєдинок із атак Таврії. Вже на першій хвилині поєдинку гравець цієї команди поцілив у штангу. Оце так початок, здавалося, що зараз підуть і голи. Натомість гра стала нудною і зрідка команди били по воротах.

Тим не менше, Карпати забили і сталося це у середині першого тайму. Худоб’як дотягнувся до м’яча, віддав на Ксьонза і останній вколотив шкіряного у сітку воріт гостей. Йшла 31 хвилина зустрічі.

До кінця першої 45-ти хвилинки чогось цікавого більше не було.

А ось початок другого тайму був куди веселішим. Уявіть собі, у період від 47 по 49 хвилини Карпати примудрилися заробити дві червоні картки. По черзі з поля пішли Даушвілі та Мілошевіч. І це би ще було за що? Вилучення відбулися суто за неспортивну поведінку.

Також читайте:   Як я був на матчі Україна - Австрія

Практично весь другий тайм Карпати грали у меншості, моментів гості мали достатньо, але вдало грали захисники і голкіпер львівської команди. Деколи дивувався, як вони втримувалися.

А на останній хвилині гри взагалі відбулося чудо. Гравець Карпат Лукас втік у контратаку і подвоїв рахунок у зустрічі.

Стало зрозуміло, Карпат сьогодні перемоги не відпустять, що і виявилося згодом.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Карпат із рахунком 2-0, що дозволило нашій команді суттєво покращити свою турнірну ситуацію.

Тепер Карпати перебувають на восьмому місці маючи в своєму активі 4 очки. Хоча, матчі ще є сьогодні, але три очки в актив ніколи не завадять.

Наступний свій поєдинок Карпати проведуть 11 серпня. У цей день львівська команда поїде на виїзд до одеського Чорноморця. Знаю, ця гра буда не легкою, але ж треба брати чергові три очки.

Початок цього поєдинку о 21 годині 30 хвилин і пряму трансляцію цього поєдинку можна буде переглянути на телеканалі «Футбол».

Фото: isport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Patron 05.08.2012 пише:

    Оце так матч, оце так другий гол!!! 💡

  2. Архіваріус 06.08.2012 пише:

    Якби то вони грали так цілий сезон. Тоді би не пленталися в кінці турнірної таблиці, як то було минулого року. Побачимо, що новий тренер покаже львів’янам. А другий гол дійсно був цікавим.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*