Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:1 Металург З. (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:1 Металург З. (відео)

Герой зустрічі - Олександр Касьян

У шостому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали запорізький Металург.

Гра, на радість львівських вболівальників футболу, завершилася перемогою Карпат із рахунком 2-1.

Після приходу у Карпати болгарського спеціаліста Ніколая Костова – команда заграла краще, про що свідчать останні результати.

Після нічийного поєдинку у минулому турі із Чорноморцем, у домашній грі із дебютантом прем’єрки запорізьким Металургом від Карпат очікували лише перемоги. Вони її таки здобули, але далася вона ой як не просто.

Розпочався звітний поєдинок досить спокійно, команди якби вивчали одна одну. Єдине, що можна виділити, так це удари Даушвілі та Матяша. Згодом відбувся прикрий епізод у поєдинку. З поля через зіткнення на ношах винесли захисника Карпат – Мілошевіча.

Чи це так сильно розізлило команду, чи що, але Карпати через деякий час відкрили рахунок. Йшла 33 хвилина, коли Касьян пробив, воротар Металурга на цей удар зреагував, але на добиванні був точний Ксьонз.

Гості одразу ж побігли відігруватися, мали момент, але їм забракло влучності.

Друга половина зустрічі була чимось схожою до першої. Моменти були в обидвох команд, але забили знову Карпати. На цей раз вже сам відзначився Касьян.

Також читайте:   Футбол. Євро-2016. Україна - Північна Ірландія. Анонс

Здавалося все, перемога у кишені. Але, все зіпсував епізод на 60 хвилині. Знову з поля був вилучений Даушвілі. Здається мені ой як не солодко було цьому хлопчині після гри.

Звісно, що гості одразу ж задавили Карпат, Матяж один гол відіграв і скажу відверто, могли запорізькі футболісти врятуватися від поразки, але під кінець гри удар Сидорчука на себе прийняла штанга.

Таки вистояли…

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Карпат із рахунком 2-1, що дозволило львівській команді набрати 8 очок і, таким чином, піднятися на восьме місце у турнірній таблиці.

Прогрес як не як, що не кажіть.

У наступному, 7-ому турі на нашу команду очікує дуже важкий виїзд. Суперником Карпат буде – чемпіон України, незмінний учасник Ліги чемпіонів та команда, яка ще цього року очок не втрачала – донецький Шахтар.

Знаю, буде важко, але у футболі можливо все, м’яч круглий.

Ця гра відбудеться 26 серпня і її початок о 19 годині. До речі, пряму трансляцію матчу можна буде побачити на першому каналі національного телебачення.

Вперед, Карпати, до перемоги!!!

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих м’ячів у цьому поєдинку:

Фото: fckarpaty.lviv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*