Футбол. Чемпіонат України. Шахтар 3:0 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Шахтар 3:0 Карпати (відео)

Шахтар-Карпати

У 7-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися із діючим чемпіоном України – донецьким Шахтарем.

Гри як такої не вийшло, бо львівська команда програла із рахунком 0-3.

Шахтар зараз на ходу і жодна команда в Україні не може її зупинити. Коли Карпати їхали в Донецьк десь думалося а чи зможуть вони відібрати залікові пункти? Звісно, всі розуміли, що шансів мало, але колись і переможна серія може обірватися.

Розпочався поєдинок у столиці Донбасу, як це і передбачалося з атак господарів поля. Вони будь-що хотіли забити швидкий гол, але Карпати вдало захищалися та і кіпер львівської команди Богатінов був на висоті.

Попереду у нас нічого не виходило, але це і не дивно, на виїзді грати, сильний суперник – важко.

Донеччани і на далі атакували і гол таки забили. Скажуть навіть більше у досить короткий термін вони забили їх цілих три. Відбулося це у період від 31 до 41 хвилини.

Автором першого голу господарів поля став – Дентіньо, який вдало відгукнувся на пас від Шевчука.

Згодом вдало зіграв Адріано, який після пасу Срни точно пробив. Ну і автором третього голу став хто би ви подумали? Правильно, Мхітарян, який схоже цього року з такими темпами стане найкращим бомбардиром «гірників».

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Українські команди синхронно перемагають (відео)

За рахунку 3-0 команди і пішли на перерву.

Друга половина зустрічі була куди спокійнішою. Шахтар просто контролював м’яч, а Карпати що могли те і робили. Моменти щоб забити у нас були, але, на жаль, львівські футболісти ними не скористалися. Чого вартує лише моментище Кополовця.

Згодом пішли заміни, які напевно більше пішли на користь Шахтарю, бо в один момент ця команлда стала дуже розслабленою. Шкода лише, що Карпати цим не скористалися.

Костов таки не зумів нічого протиставити Шахтарю, попереду тепер ще один поєдинок і донеччанами, вже екс-командою Ніколая.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Шахтаря із рахунком 3-0, що дозволяє цій команді і на далі перебувати на першому місці у турнірній таблиці. Карпати ж із 8-ома очками посідають 12-те місце.

Наступну гру наша команда проведе 1 вересня. Суперником Карпат у домашньому поєдинку буде донецький Металург. Початок цього поєдинку о 17 годині 30 хвилин.

Пряму трансляцію матчу можна буде побачити на телеканалі «2+2».

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у грі між Карпатами та Шахтарем.

Чекаємо нових перемог від команди зі Львова.

Фото: fckarpaty.lviv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*