Футбол Україна – Чехія: йти з стадіону пішки? - Блог про Львів

Футбол Україна – Чехія: йти з стадіону пішки?

Чого їх так мало?

Не дивуйтеся якщо сьогодні цілий день будемо говорити про вчорашній футбольний поєдинок. Вражень у мене куча і пробую їх донести до вас, читачі блогу.

Сам футбол, блукання Воробуса , розмальовування лиця, діти, які просили щоб я про них написав, все це якщо ще не було, то буде.

Отже, темою цієї статті буде транспорт, а саме те, як люди вчора добиралися до стадіону. Знаю, зараз багато хто мені скаже, що їхали вони на стадіон і з нього суперово, а ось ваш автор їхав погано, особливо назад.

Розпочну мабуть із того, що після Євро-2012 бачу всім на все по барабану. Чому під час поєдинків єврочемпіонату за всім дивилися, перекривали вулиці, а коли знають, що на футболі буде аншлаг цього не зробили?

Я їхав на футбол десь за дві години до його початку, то вже була добряча тиснява, а уявіть собі що було за годину чи за пів до початку гри. Невже не можна було знову зробити доїзд автобусів до стадіону з того ж Сихова чи вулиці Шота Руставелі? Не розумію того, як наслідок людей в той автобус де я їхав напхалося стільки що ледве стояв.

Дорога назад. Отак. Хто нічого не знає, тому радив би так година 23-00 – 00.00 вийти з стадіону і на щось сісти. Так, автобуси їздили довго, людей забирали, але їх було мало і вони не зупинялися.

Також читайте:   А де сектор для скляної тари?

Топати щоб сісти на автобус до Ашану? Та хай ці начальники транспорту топають. А ви думаєте там було менше людей? Друг казав, що коли автобус приїздив там була навала. Знаєм ці ми штуки вже і ще й як.

Прийшов ваш автор до автовокзалу, по ідеї звідти має багато чого їхати, ага, зразу. Тролейбусів моїх улюблених навіть видно не було, єдині хто були так це таксисти, які говорили захмарні ціни.

За них навіть нема чого говорити, це будуть пусті слова. Ви мені вибачте, якщо стандартно ціна до мого будинку десь гривень 50, то вчора вони хотіли 250. Ну це нормально?

Люди просто брали і йшли пішки. Так би і зробив ваш автор, але там де я живу можна йти цілий день. Пішки я таки йшов, але лише до перехрестя Стрийська-Наукова, де мене підібрала маршрутка.

Ось такі пироги, футбол мені сподобався, а ось організаційні моменти не зовсім. Сподіваюся, організатори футбольного поєдинку зроблять правильні висновки і наступного разу буде все простіше, принаймні на матчі між збірними України та Австрії все було супер.

Транспорту було хоч лягай.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G 16.08.2012 пише:

    Треба було не рівнятись на бардюрних таксі, а викликати для прикладу Оптимальне, було би набагато дешевше БОМЖАРА =)
    На запиши собі номер 0676074242

  2. PVS 16.08.2012 пише:

    Ровером тре’ їздити!!! Не мав би ніяких проблем і з доїздом на стадіон і з доїздом додому. (Якби своє фірмове 1517 бочками не хляв вперемішку зі смагою – точно не мав би проблем)

  3. Vorobus 16.08.2012 пише:

    The Notorious B.I.G, 💡 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*