Ліга Європи. Українські клуби грають вдало (відео) - Блог про Львів

Ліга Європи. Українські клуби грають вдало (відео)

Хуанде Рамос

Сьогодні у Європі знову великий футбольний день, проходять матчі другого за престижністю європейського турніру під назвою – Ліга Європи.

Українських вболівальників футболу у цьому турнірі найбільше цікавлять матчі за участю харківського Металіста та дніпропетровського Дніпра, які свої поєдинки відповідно проводили у Румунії проти Динамо та у Чехії проти Слована.

Хто знає вже результати цих матчів, той задоволений, а хто не знає, тому скажу, що українські команди вдало виступили і після перших матчів саме вони являються фаворитами у своїх парах.

Розпочнемо із Дніпра. Команда Рамоса свій матч проводила на виїзді. На перших порах все для нас складалося добре. Хто дивився поєдинок, той погодиться зі мною, що у першому таймі на полі була одна команда – Дніпро. Голи Коноплянки та Матеуса зробили вагому перевагу для української команди.

А ось у другому таймі все кардинально змінилося. Господарі поля почали сильно тиснути і як наслідок влетіло у наші ворота цілих два голи. Останній, до слова, на останній хвилині поєдинку.

У підсумку 2-2 і вся боротьба переноситься у Дніпропетровськ. Паніка чи відсутність досвіду? Важко сказати, що завадило нашій команді? Безперечно, ми – фаворити, але треба грати до кінця. Вже пам’ятаємо цьогорічний гіркий досвід донецького Металурга, який до речі очолив новий спеціаліст – Юрій Максимов.

Також читайте:   ТОП-10 найспритніших футболістів сучасності

Йдемо далі. На черзі харківський Металіст. Команда Мирона Маркевича завітала до Бухареста, де суперником української команди був місцевий клуб – Динамо.

Після серії невдач з боку харків’ян було деяке побоювання щодо підсумкового результату. Але, побоювання залишилися в стороні. Металіст переміг і зробив це досить впевнено. Хоча, перед матчем тренер української команди казав, що фаворитом у цьому двобої є румуни. Як бачимо, він лукавив.

По голу у кожному із таймів забили Хав’єр та Крістальдо. Так, румуни мали моменти, але наша оборона та воротар зіграли досить таки надійно. Навіть скажу більше, Металіст міг і приїхати з більшим гандикапом у рахунку. Але, і так добре.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів за участю українських команд у сьогоднішніх поєдинках:

Матчі-відповіді як Ліги Європи та і Ліги чемпіонів відбудуться рівно за тиждень. Будемо сподіватися, що всі наші клуби залишаться на плаву.

Вперед, до перемоги!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*