На Львівщині оголошено штормове попередження - Блог про Львів

На Львівщині оголошено штормове попередження

Шторм

Літо продовжується, а з ним і відпочинок на озерах, річках, морях і так далі. Вчора по дорозі додому із роботи довелося поспілкуватися із давньою знайомою. Так от, подруга мені сказала, що сьогодні спеціально взяла на роботі вихідний і з компанією збирається на озера. Погода – хороша, водичка – тепла, а отже чому б не поїхати.

Сьогодні, вівторок 7 серпня, просинаюся зранку, дивлюся на небо і одразу ж згадав подругу. Погода зіпсувалася і позасмагати як вона хотіла не вийде, хоча температура повітря не впала і як було жарко, так і залишається.

Що було ще цікавого сьогодні зранку так це те, що був дуже сильний вітер. Місцями його швидкість була такою великою, що здавалося зараз зірве дах із будинку і він впаде мені ще багатьом людям, що йшли по вулиці на голову.

Приходжу на роботу і чую по радіо, що у Львові та областях оголошено штормове попередження і у цей день не бажано десь виїздити, бо наслідки можуть бути плачевними.

Так, у нас нема моря, де хвилі зносять все на своєму шляху, але ж вітер також може наробити шкоди і то великої.

Я взагалі дивлячись на новини дивуюся як це нашу область цього року проносить від негоди. Минулого року згадайте що було, вітер валив дерева, падав сильний дощ, ваш автор навіть був потрапив у негоду. Цього року тьху, тьху негода нас оминає.

Також читайте:   Така різна вулиця Промислова

А загадайте які буквально нещодавно дощі були в Одесі, на Волині і ось свіжий приклад – на Прикарпатті. Негода наробила стільки біди, що не знати коли все зроблять так як було. Не факт, що вона таки нас зачепить, тому будьте обережними.

Щодо прогнозу погоди, який нас очікує вже найближчим часом, то скажу, що від завтра температура повітря суттєво знизиться. Вже нарешті можна буде нормально виспатися, а то спека така у хаті, що навіть вікна відчинені і то не допомагають. Я вже навіть задумався може то купити собі додому кондиціонер?

Повертаючись до погоди, то скажу, що дощі будуть і вони розпочнуть падати з суботи і всі вихідні будуть дощовими.

Протягом середи-п’ятниці температура повітря буде коливатися у районі від 12-13 градусів вище нуля – вночі і від 20 до 24 градусів вдень.

В субота і неділю очікується суттєве похолодання. Вночі стовпчики термометрів опустяться до плюс 9, а вдень більше як сімнадцять градусів не буде. То ж, куртки далеко не ховайте, бо вони вам ще пригодяться і ще й як.

Вітер зараз стих, але не факт що його не буде ввечері. Шторм наближається?????

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Jorgen 09.08.2012 пише:

    Ну і толку з того попередження. Шторму то не було 👿

  2. Vorobus 09.08.2012 пише:

    Jorgen пише:

    Ну і толку з того попередження. Шторму то не було :evil:

    👿 👿 👿 👿 був зранку

  3. PVS 09.08.2012 пише:

    Jorgen пише:
    Ну і толку з того попередження. Шторму то не було 👿

    А вони після того, як колись за царя Гороха троха дерева попадали, на кожну хмарку штормове попередження оголошують – за фальшиве попередження відповідальності не буде, а от як продовбають справжнє – як мінімум «розбір польотів».

  4. patron 09.08.2012 пише:

    Vorobus, ти напевно ще штормів не бачив!!!

  5. Vorobus 09.08.2012 пише:

    patron пише:

    Vorobus, ти напевно ще штормів не бачив!!!

    👿 👿 👿 👿 бачив і раз чуть не потонув 😕 😕 😕

  6. Lanagur 09.08.2012 пише:

    Vorobus пише:

    бачив і раз чуть не потонув

    ти зараз про те, як бачив дно стакана? і про той шторм шо почався? велика хвиля з паркетних досок так тебе качала, шо ти ледве виплив.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*