Отримав квитки на матч Україна – Чехія - Блог про Львів

Отримав квитки на матч Україна – Чехія

Вперед, до перемоги

Львів завмер в очікуванні великого футболу. Саме так, завтра наше місто буде гудіти і це не перебільшення.

На стадіоні «Арена Львів» відбудеться товариський поєдинок у якому зустрінуться збірні України та Чехії, буквально нещодавні учасники Євро-2012, яке відбувалося в Україні та Польщі.

Ще вчора читав багато новин, що всі квитки на цю гру розпродані, залишилися лише місця у Vip-зоні, але щось мені так здається, що з наближенням цього матчу багаті люди викуплять ці місця.

А що Воробус? Чи йде він на футбол? Відповідаю, звісно що так, матчів збірної я стараюся не пропускати і сподіваюся завтра атмосфера на стадіоні буде ой яка весела. Я ще пригадую на матчі Євро-2012 між збірними Португалії та Данії казав поляку, що ти приїдь на гру нашої збірної і відчуєш ту атмосферу, яка панує на стадіоні.

Сьогодні зранку дзвонив товариш питав чи не можу йому дістати квиток на гру, пізно вже, хіба що купляти у спекулянтів, а їх перед стадіоном буде багато, щось мені так здається. Пробував знайти товаришу квиток через інтернет, але усюди глухо, або ж просять в три рази дорожче.

Не люблю хвалитися, але цього разу таки розповім як вперше замовляв квитки на футбол через інтернет і ви знаєте, залишився задоволеним.

Також читайте:   Результати 6-ого туру футбольного тоталізатора на блозі Воробуса

«Живі» черги – це завжди дурдом, тому цього разу ще задовго до початку поєдинку вирішив замовити перепустки через інтернет.

Як це все відбувалося?

Ваш автор зайшов на сайт Федерації футболу України, зареєструвався, вибрав меню «купити квиток», зарезервував їх, потім оплатив (можна це робити як за допомогою Webmoney так і через банк) і що залишалося ще зробити, так це їх отримати.

Захолжу знову на сайт, там все написано коли можна отримати, пішов після обіду у Федерацію футболу Львівщини, при собі мав паспорт. Піднімаюся на другий поверх, людей не багато, даю паспорт, працівник федерації шукає моє прізвище, бере конверт, розкриває, там вже є готові квиточки, єдине що треба ще – це підписатися, що отримав.

Все просто як білий день. Але, і тут не відбулося все без казусів із вашим автором. Під час пошуку квитків на ім’я Ігор Воробус працівник знайшов лист із прізвищем Анастасія Воробус. 😀

Посміялися ми з ним, що моя жінка взяла квитки також без мого відома та і на тому розійшлися.

Якась доба і треба брати прапори, символіку збірної і вперед, підтримувати Україну. Львів має довести, що збірна тут фартова як ніде.

А, щодо продажу через інтернет, тепер тільки так і буду робити. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G 14.08.2012 пише:

    Я би тебе пияка взагалі нікуди з клітки не випускав =)

  2. Max 15.08.2012 пише:

    Я теж йду компанією 15 чоловік, квитки брали тиждень тому у Вухокомі.

  3. Vorobus 15.08.2012 пише:

    Max пише:

    Я теж йду компанією 15 чоловік, квитки брали тиждень тому у Вухокомі.

    були черги????

  4. Vorobus 15.08.2012 пише:

    The Notorious B.I.G пише:

    Я би тебе пияка взагалі нікуди з клітки не випускав =)

    ну дивися мені, як будеш під стадіоном валятися, то я тебе не підніматиму. 😀 😀 😀 😀

  5. Walerka 15.08.2012 пише:

    Vorobus,
    Ти краще напиши 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*