Результати жеребкування Ліги чемпіонів та Ліги Європи - Блог про Львів

Результати жеребкування Ліги чемпіонів та Ліги Європи

Жереб кинуто

Після вчорашнього вильоту двох українських клубів із розіграшу Ліги Європи, сьогодні вся Україна чекала на жеребкування наступних раундів цього турніру.

Нагадаю, на цій стадії змагань у боротьбу за трофей вступають харківський Металіст та дніпропетровський Дніпро. Саме у Швейцарії вони мали дізнатися своїх суперників.

Але, спершу про Лігу Чемпіонів. У цьому турнірі нашу країну представляє два клуби: київське Динамо та донецький Шахтар.

І якщо донеччани свою боротьбу розпочнуть вже із групового турніру, то киянам ще треба туди потрапити.

Жереб визначив, що їхнім суперником за вихід у груповий турнір Ліги чемпіонів буде – німецька команда Боруссія із Менхеднгладбаха.

Перший поєдинок наша команда зіграє на виїзді 21 або 22 серпня, а матч-відповідь відбудеться рівно за тиждень.

Щодо Ліги Європи, то жеребкування тут розпочалося на годину пізніше і проходило по досить таки цікавій схемі. Я щось спершу не зрозумів, що організатори роблять і хто з ким має грати, але в самому кінці все стало на свої місця.

Так от, суперником харківського Металіста за вихід у груповий етап Ліги Європи буде – румунське Динамо.

Першу гру команда, яку тренує Мирон Маркевич зіграє на виїзді 23 серпня, матч-відповідь рівно за тиждень.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Динамо мінімально обігрує Карпати (відео)

Дніпро. Команді із Дніпропетровська на стадії кваліфікації до групового етапу Ліги Європи треба зіграти із чемпіоном Чехії – командою Ліберец.

Перша гра між цими суперниками також пройде в Чехії 23 серпня.

Що можна сказати про наших суперників по «гарячих» слідах. Отже, напевно найважчий суперник є у київського Динамо. Німецькі команди завжди відзначалися своєю агресивністю, а отже не факт, що проти Динамо команда із Менхеднгладбаха буде грати дуже потужно. Радує лише той факт, що перша гра буде на виїзді, а отже вдома можна все виправити.

Металіст. Ну кого, кого, а Динамо із Бухареста треба проходити. Пам’ятаю свого часу Ворскла вже це робила, то ж чому б це знову не зробити Металісту.

Дніпро. От від кого, а від команди Рамоса не знати чого очікувати. Вроді, команда зараз на ходу, але загадайте минулий рік, коли як тільки прийшли єврокубки, то команда посипалася. Хоча, суперник прохідний і треба виходити та перемагати.

Чекаємо футбольних поєдинків, запасаємося пивом, вболіваємо за наших і чекаємо українські команди у групових стадіях відповідно Ліги чемпіонів та Ліги Європи.

Фото: tsn.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*