Shisha-club 6:1 Inkognito (команда Воробуса програє) - Блог про Львів

Shisha-club 6:1 Inkognito (команда Воробуса програє)

Воробус програє

Сьогодні вашого автора запросили зіграти у футзальній прем’єр-лізі. Не подумайте, що Воробуса взяла грати у команді професіоналів, все по-іншому. Справа в тому, що під егідою асоціації любительського футзалу Львівщини проходить свій турнір. На ньому зібралися досить хороші команди, за якими вже давно слідкую.

За кого грав ваш автор, як завершився поєдинок та багато іншого читайте далі.

Воробус грав за команду Inkognito, а нашим суперником була досить досвідчена команда Shisha-club, за яку грає багато моїх знайомих. Цікаво було зіграти про них.

Скажу одразу ж, боротьби не вийшло і наші суперники нас переграли повністю. Єдине, що можна собі записати в актив, так це десь більшу половину першого тайму. Shisha-club давила, але наші гравці дуже грамотно захищалися.

Можливо далося взнаки те, що ми грали без замін, хоча…

А пропустили ми з нічого і то перших два голи. Якась незрозуміла обрізка останніх захисників і гравці команди-суперника просто мене розстрілювали.

Сказати, що ми не могли забити, то нічого сказати. Звісно що могли, скільки було хороших пасів і виходів, але не судилося.

Друга половина зустрічі мені запам’ятається на довго. Не знаю, як мій колега по ампула пан Koval стояв перший тайм на сонячній половині поля, але це просто жах. Спека була така неймовірна, що десь думав нехай вже той футбол завершується, бо з кожною хвилиною стояти ставало все важче і важче.

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга Львова. "Галіо-Статус" 3:1 Нові імена

Друга половина зустрічі була куди веселішою. Команди почали грати у відкритий футбол і якби все вони забивали, то рахунок був би куди більшим.

І знову ж таки, Shisha-club забила, а ми ні. Чому? Видно сьогодні був не наш день.

3 і 4 гол – це прості розпасовки на вихід у пусті ворота, 5 гол – індивідуальна гра Рижого, як називали його гравці Shisha-club, а ось п’ятий гол – це чистого роду моя помилка.

«Між іншим» пропускати не можна, але його таки кинули. Дуже хотів забити нам самий старший гравець у команді суперника. Це напевно їхній президент, але як йому не пасували – нічого не вийшло.

Щодо нашої команди, то знову ж таки багато не реалізували хороших виходів. Єдине, що вдалося – це забити під кінець гри гол престижу.

У підсумку 6-1 на користь команди Shisha-club і все треба визнати закономірно. Цього дня вони були сильніші.

Щодо мене, то чергового досвіду набрався, тому з нетерпінням очікую наступних запрошень на матчі, а вони вже кажуть не за горами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 05.08.2012 пише:

    День, не день, но хватал голов наш Воробус как сучка блох. 😀

  2. koval87 05.08.2012 пише:

    Ех, а хотілося на 0 відстояти.. самі привезли той дурний гол, Воробус з дебютом. Сорі що трошки його змазали)

  3. Архіваріус 05.08.2012 пише:

    koval87, Та не дуже переживайте, Воробус ще той воротар, як не пропустить, то прожене. Ну а по нулям це не завжди виходить. Особливо нулі подобаються Воробусу, коли він стоїть на брамі. 🙁

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*