Viasat програє у фіналі Волі - Блог про Львів

Viasat програє у фіналі Волі

Віасат програє Волі

Завершилися змагання між кол-центрами, які були організовані під егідою асоціації любительського міні-футболу Львівщини. У фінальному поєдинку між собою зустрілися команди «Воля» та «Viasat».

На жаль, як і на півфінальному поєдинку, знову у керма команди «Viasat» не зміг бути ваш автор. Причина? У Воробуса була вже давно запланована поїздка у гори і відмінити він її ніяк не міг.

Та і скажу чесно, десь сподівався, що фарт нам допоможе і ми таки знову ж виграємо у свого суперника без мене. Нагадаю, у півфіналі команда грала без тренера і перемогла досить таки впевнено.

Настанови перед грою я дав і десь так думав, що гра буде проходити у подібному руслі. Вже сьогодні зранку прочитав критику на свою адресу. 🙂

Хто уважно слідкував за іграми на цьому турнірі, той прекрасно знає, що ще на груповій стадії ці команди вже між собою зустрічалися. Тоді, «Воля» програвала і в кінці гри таки зуміла схилити шальки терезів на свою користь.

Подібне відбулося і цього разу. Мені здавалося, що у цьому фіналі буде менше голів, але команди розбігалися і основний час у цій грі завершився із рахунком 3-3. Хоча, команда «Viasat» вела у рахунку протягом гри 3-1 і мала всі шанси забрати омріяний кубок. Навіть мені обіцяли у випадку перемоги дати якусь медальку. 🙂

Також читайте:   МФК "Княжий ринок" припинив існування?

Не вистачило сил? Напевно, все-таки, це і стало причиною поразки, бо голи «Viasat» пропустив на останніх хвилинах основного часу. А пенальті, самі розумієте – це лотерея, де більше пощастило команді суперника.

3-1 на користь команди «Воля».

Досвіду і я і гравці нашої команди набралися, сподіваюся наступного разу все буде по-іншому і ми таки виграємо Кубок між кол-центрами.

Користуючись нагодою хочу подякувати всім гравцям команди «Viasat», що довірили мені, Воробусу, бути їхнім тренером і таки мене слухали, а деколи я говорив з ними на дуже підвищених тонах.

Найближчим часом на нашому ресурсі очікуйте коментарі гравця, а можливо і гравців команди Viasat про сам турнір. Принаймні капітан команди Олег вже дав попередню згоду відповісти на мої запитання.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*