Viasat в очікуванні півфіналу. Поради тренера Воробуса своїй команді. - Блог про Львів

Viasat в очікуванні півфіналу. Поради тренера Воробуса своїй команді.

Тренер з вами!!!

Воробус і на далі залишається тренером команди «Viasat». Хто не знає, то скажу, що наша команда вийшла у півфінал змагань між кол-центрами.

Півфінальний поєдинок, у якому мали зустрічатися команди «Viasat» та «Воля-2» мав відбутися 18 серпня, але не знаю по яким причинам його перенесли на цю суботу 11 серпня. От так от, а вже всі все спланували.

Багато хто з вас, шановні читачі блогу, скажуть, що не бачать проблеми у переносі гри, але вона таки є. Все йде до того, що команда «Viasat» вперше зіграє на цьому турнірі без свого головного тренера – Воробуса.

Справа у тому, що у мене на цей час заплановане відрядження і напевно що відмінити його буде не можливо. Вчора мені вже маячив капітан команди – пан Олег і дуже переживав за це. Тільки і було чути слова, цитую: «Як ми будемо без тренера, хто буде давати настанови і так далі».

Все то так, але ж світ на цьому не завершується, скільки великих тренерів були поза межами лавки запасних і якось команди перемагали.

Тому, у сьогоднішній статті хочу своїй команді порадити як грати, бо той капітан хай йому грець. Кажу ж приїдь до мене на обіді я тобі все поясню і намалюю, а він соромиться.

Так от, командо, звертаюся до вас!!!

Нашого суперника «Волю-2» бачив у ділі і не раз. Команда збалансована, має кілька хороших гравців і звісно що воротаря. Хто, хто, а він у них явно не слабий, можливо і вже десь грав на серйозніших турнірах. Щоб його пробити треба вже дуже сильно бити по воротах і головне – влучно.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 5:3 Спортлідер + (відео)

Атаки суперника? Вони також швидкі і збалансовані, тому у відкритий футбол я би не радив грати. Згадайте нашу останню гру проти «Розетки». На перший погляд все було добре, вели у рахунку, а що було потім? Паніка, незрозумілі дії і нас тупо задавили. Цього робити не треба давати.

Найкраще, як на мене, тактика – це від захисту. Цікаво ж скаже команда-суперника, якщо ми будемо тупо відбиватися. Згадайте останні хвилини минулої гри.

І не забувайте, що треба ставати у лінію. Посередині в жодному разі не треба давати бити, а ось збоку наш воротар все відбиває.

Щось дасть нам тактика гри від захисту? А контратаки наш один шанс. Суперник почне ризикувати і ми можемо їх зловити на контратаці, але будьте дуже обережні. Ніколи не ведіться на те, що нам віддадуть ініціативу.

До гри залишається кілька днів, тому радив би потренувати пробиття пенальті. Цей маневр також може нам знадобитися.

І насамкінець, не забувайте про тайм-аути. Їх у кожному із таймів можна брати по одному, тому радив би їх брати, щоб перевести подих або коли вас сильно атакують.

Щасти, командо!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Jorgen 09.08.2012 пише:

    Успіхів тобі, тренере

  2. Vorobus 09.08.2012 пише:

    Jorgen пише:

    Успіхів тобі, тренере

    я у відрядження їду 🙁 🙁 🙁 🙁

  3. Архіваріус 10.08.2012 пише:

    Який же ти тренер, коли команду напризволяще покидаєш. Ганьба! 👿

  4. Narcus 12.08.2012 пише:

    Ти шо там жуків рахуєш у траві!!! Капітан ніколи не покидає корабля-от маєш коребель-це твоя команда!!!- от і зроби так щоб щей корабель не потонув!!! Щурі з перших утікають з корабля!!! Свалу в тебе немає!!! Або ти не тренер-капітан!!! 👿 👿 👿 👿 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*