Viasat виходить у півфінал (перші тренерські досягнення Воробуса) - Блог про Львів

Viasat виходить у півфінал (перші тренерські досягнення Воробуса)

Моменти гри

Вчора вашому автору знову довелося побути в якості головного тренера. Воробус міняє амплуа?

Хто не знає, тим скажу, що віднедавна Воробус пробує себе у цій ролі. Наша команда під назвою «Viasat» змагається у футзальному турнірі між кол-центрами.

Саме в неділю, 5 серпня на нас очікував вирішальний поєдинок за вихід із групи. Нашим суперником була команда, що займається обслуговуванням інтернет-магазину.

Їхню гру у попередніх матчах довелося бачити, тому десь в душі були тривоги за підсумковий результат.

Додам ще, що нашу команду у цій грі також задовільняв нічийний результат. Але, знаєте як кажуть, якщо будеш грати на нічию, то неодмінно програєш.

Тепер про сам поєдинок. Із його початком на полі «Медика» розпочався дощ. Кому він був на руку важко сказати, але звісно що хотілося щоб він заспокоївся, бо це потім буде не футбол, а водні перегони.

Дощ таки перестав і команди ринулися у боротьбу. Дуже мені сподобалося у грі нашої команди, що з кожним матчем вони все додають і додають. Вже добре знають де хто має стояти, хто куди має бігти тощо.

Дебют команді «Viasat» вдався як ніколи. Вже до середини першого тайму ми вели 2-0 і то так все було по грі. Але, знову ж таки, хвилинна розслабленість і вже команда-суперника нас задавила.

Також читайте:   FAVBET Екстра-ліга: огляд матчів 7 туру + ВІДЕО

Результат прийшов одразу ж. Дальнім ударом відзначився гравець команди-суперника.

Прийшлося вносити корективи і взяти хвилинний тайм-аут. Таки достукався до них. Хлопці відіграли грамотно і пішли за мінімальної переваги на перерву.

Тайм-аут

Друга половина зустрічі розпочалася як і перша з наших атак, але вже цього разу забити не вдавалося. А ось друга половина другого тайму була з розряду інфарктних. Гравці команди «Viasat» почали панікувати і добре, що у потрібний момент команду виручив їхній кіпер – Олег. Саме він відбив пару «мертвих» м’ячів.

Взагалі скажу вам чесно, давненько я так не кричав як в останні хвилини вчорашнього поєдинку. Тайм-аут, тримання м’яча, захисна тактика – саме ці складові принесли нам успіх.

Воробус-тренер

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу команди «Viasat» із рахунком 2-1, що дозволяє нашій команді вийти у півфінал.

Нашим суперником там буде друга команда Волі. Ця гра відбудеться 18 серпня на «Медику», тому запрошуємо всіх за нас вболівати.

Якщо добре зіграємо і з таким бажанням як вчора, то думаю що не за горами і фінал, але до нього треба добре підготуватися.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 06.08.2012 пише:

    Ну, ну, Воробусе… 😀

  2. ГОПНІК 06.08.2012 пише:

    скоро Ворка очолить карпати 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*