Віддають кошенят у добрі руки, кому треба? - Блог про Львів

Віддають кошенят у добрі руки, кому треба?

Кошенята

Проблема бездомних котів напевно ще була від тих часів як жив цар Горох, залишилася вона і до сьогоднішнього дня. І поки що з цим мало що зробиш. Єдиний вихід – це доми для бездомних тварин, кастрація чи просто взагалі не заводити їх. Ну навіщо ж мучити тваринку?

Чому так? Люди хочуть мати домашнього улюбленця, заводять котика, потім котик йде гуляти, далі вже знаєте що відбувається і через деякий час ви маєте повно кошенят.

Колись пам’ятаю на блозі вже була подібна стаття, тоді котиків ніхто не взяв, але хоча спробували допомогти. Зробимо це і зараз.

Повертаючись до розмноження, то скажу, що люди кастрацію не проводять, топити не хочуть, а отже що робити? Люди беруть і викидають їх на вулицю. А всі добре знають що це таке. Людину навіть викинеш на вулицю, залишиш без грошей, без дому і подивитеся що з нею буде за декілька тижнів. Страшно буде дивитися.

Свого часу Воробус жив у такому районі, що там тих котів було йоойоойойй як багато. Коти – це добре, але добре коли вони мають хазяїна, чисті, люди їх люблять, а не копають по вулицях. Тому, сьогоднішню публікацію треба прочитати.

Буквально вчора у нашу редакцію звернулася людина на ім’я Юрій з проханням допомогти. Грошей ми давати йому не будемо, але допомоги він таки потребує.

Також читайте:   Макети для незрячих у Львові

Що сталося? Справа у тому, що у нього в селі є кішка і вона народила кошенят. Всіх розібрали, залишилися лише два: котик і кішечка.

Опис котиків, отже:

На ваш розгляд є: хлопчик (котик) і дівчинка (кішечка).

Котики

Кошенята

Котята

Дівчинка – на лапці чорна плямка, а над носом все біле. Це ви можете побачити на фото, які додаються до цієї публікації.

Їм зараз трошки більше місяця. Активні, здорові, невибагливі в їжі (живуть в селі, тому їдять все. Не кастровані.

Пан навіть сказав, що якщо ви погодитеся взяти котика, то вони готові навіть їх вам привезти з села до міста.

Якщо вас зацікавила ця інформація і ви хочете безкоштовно котика, то прошу повідомити про це на пошту за адресою – vorobus1@ukr.net.

Як зв’язатися із людиною, яка має котів я вам повідомлю додатково.

Подумайте добре…. Так завжди не буде. До речі, коти знімають тиск. Кажуть, що треба його покласти на груди і з ним бавитися.

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите яку радість приносить у дім котик. Так, вони деколи вредні і ще й які, але і допомагають покращити ваш із нами настрій.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G 28.08.2012 пише:

    В мене в бабульки був кіт, його бідного кастрували, так той придурок я почав рости та хавати після кастрації, я чесно ще таких велетнів не бачив, пузо аж майже по підлозі волочилося 😀

  2. Vorobus 28.08.2012 пише:

    The Notorious B.I.G, 😮 😮 😮 😮

  3. vedochka 12.06.2015 пише:

    Дозвольте представити шістьох маленьких, благородних метисів:Зевса, Афіну, Пепіту, Мішельку, Ундіну та Тайгера. 8 тижнів, самостійні, охайні, дуже сподіваються зустріти хороших господарів і бояться потрапити у випадкові, або ж не дай Боже злі руки. Бровари 050 555 70 89

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*