Як Воробус заблукав біля стадіону “Арена Львів” - Блог про Львів

Як Воробус заблукав біля стадіону “Арена Львів”

Спочатку була кава

Вчора у Львові був великий футбол, всі дороги, як кажуть, вели у Рим, ой на стадіон «Арена Львів». Стадіон був забитий вщент, а отже могли бути проблеми із доїздом. Вони то були і значні, але про них розповім згодом.

Сьогодні ж розповім про цікавий випадок який відбувся з вашим автором. Люблять мене пригоди і без я не можу ніяк. Отже, на футболі я був з своїми друзями, а в кінці поєдинку ми попрощалися, бо всі живуть у різних кінцях міста і залишився я і ще один мій колега, який живе недалеко від мене.

Та добре, йдемо разом додому, це не проблема і веселіше буде. Зробили ще кілька фото на згадку, попрощалися із стадіоном до наступного футболу та і йдемо. Уявіть собі картину, вийшли з стадіону, народу багато, машин також, а я не знаю куди мені йти.

Воробусу треба було в сторону автовокзалу і куди йти не знаю. І це при тому, що був на «Арені Львів» не один раз і заходив з багатьох сторін.

Коли чіпається до тебе блуд, то це не дуже весело. Що робимо? Підходжу до людей і кажу що ми заблукали і не знаємо як вийти, на що люди сміялися і йшли. Я кажу та серйозно не знаю.

Пам’ятаю ще один дідок мені сказав: «Давай йди додому і не приколюйся».

Ну ок, йду далі, вийшли дорогою, питаю людей де ми є, на що чую відповідь – як йде дорога на Зубру. Оййойойой, це явно не автовокзал.

Також читайте:   Хто такі хіпстери?

Вертаємося назад, підходжу до патрульних, питаю як пройти до автовокзалу, ті сміються, мені аж самому вже смішно стало, але патрульні нас скерували і кажуть йдіть тією дорогою і буде вам автовокзал. 😀

Якби ж я знав що це за дорога. Ну чесно, йшли ми з другом нею десь хвилин сорок. Звідки ця дорога взялася не знаю, напевно якісь міфічні сили зробили своє.

Йдемо, йдемо, а автовокзалу нема і нема, стоять двоє людей, підходжу питаю: «Пацани, як на автовокзал пройти?» Відповіді не було, бо згодом побачив, що це були дівчата. 😀

Оце вони про нас подумали різне. 😀

До автовокзалу ми таки вийшли, але потім я так думав для чого я йшов і робив такий великий круг, якщо можна було просто піти на другу частину стадіону і піти так як і йшов на стадіон.

Але, напевно, правильно кажуть люди, що все що не стається – так має бути.

Додому приїхав пізно, сьогодні з блукань дійсно сміюся, але друзі казали, що вчора також блукали і замість Автовокзалу вийшли біля Ашану. Все-таки, думаю що треба робити більше вказівників і освітлення покращити, бо дійсно вночі біля стадіону сам чорт голову зламає.

Ось така от цікава історія відбулася зі мною…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. ELECTRIC 16.08.2012 пише:

    ну та певно, напився і заблудився 🙂

  2. Yuriy 16.08.2012 пише:

    Пити менше треба 😆 😆 😆

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Футбол Україна – Чехія: йти з стадіону пішки?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*