Знесіння перемагає Кайзервальд (Воробус знову у грі) - Блог про Львів

Знесіння перемагає Кайзервальд (Воробус знову у грі)

Воробус повертається

Минулого тижня ваш покірний автор знову був у грі. Справа у тому, що після затяжної перерви пов’язаної з хворобою Воробус вийшов на футбольне поле і навіть зіграв повний матч.

В якому турнірі грав Воробус, як завершився поєдинок та багато іншого читайте далі.

Так от, то відсутність команди, то хвороба, то відсутність часу постійно заважали вашому автору зіграти у свій улюблений вид спорту футзал. Але, минулого тижня шанс таки випав. Справа у тому, що в районі Ас-2 проводиться традиційний Кубок Знесіння і моя команда «Знесіння» зустрічалася із командою «Кайзервальд».

Перед грою були побоювання за мій фізичний стан, адже якраз тільки я вийшов з лікарняного. Ще що непокоїло, так це слизьке покриття, тому що перед тим досить довго падав дощ. Так і думав, що в сороканіжки допоможуть, нарешті вони стали у пригоді.

Саме поле. Давненько не бачив настільки якісного синтетичного покриття. Можливо це пов’язано з тим, що його лише недавно відкрили? Але, згодом ввечері бачив, що тут є навіть світло і тренуються команди.

Та досить організаційних моментів, переходимо до гри.

Так от, розпочалася вона із атак наших суперників, вони раз за разом завдавали удари по наших воротах, але Воробус стояв надійно. А потім що називається – наші суперники приїхали…

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Бешикташ 1:1 Динамо (відео)

Команда розклеїлася і у підсумку у їхні ворота влетіло 19 голів. Голи забивалися на різний смак. Що мені сподобалося так це те, що у нашій команді досить вікові гравці бігли в кінці гри так, наче це був лише початок поєдинку. От вам і тренування.

Не подумайте, що Воробус не пропустив жодного гола, таки пропустив і сталося це так кумедно, що ще досі сміюся.

Десь за 2-3 хвилини до кінця гри ваш автор у одному із епізодів потягнув ногу, про це я почав активно сигналити нашим гравцям. Всі почали на мене дивитися, а гравець суперника вдарив і потрапив нашому гравцеві у руку. Пенальті.. яке відбити було не реально.

А на останній секунді я отримав «між іншим». Це також курйозний гол. Йшла подача справа, я виходив на перехват, а наш захисник також хотів вибити м’яч і зрізав його мені у «між іншим». Воробус згрупуватися не зумів і отримав. 🙂

Та, сумувати нема чого. Команда перемогла 19-2 і на далі лідирує у турнірній таблиці Кубку Знесіння.

Наступні матчі ще попереду, єдине що мене зараз турбує так це вже згадувана травма ноги, сподіваюся вона тимчасова, принаймні таких болей як були вже нема.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*