Чи дійсно дуоси глючать? - Блог про Львів

Чи дійсно дуоси глючать?

gigabyte

Після того, як Воробус спалив мобільний телефон пройшло вже трохи часу і зараз я вже всерйоз задумався над купівлею нового апарату. Так, телефон я маю, дзвонити маю з чого, але мене він явно не задовольняє.

Чому? По-перше, нема жодних наворотів, батарея погано тримає та і вже звик до більш дорожчих телефонів, от скажімо кнопочки для мене це вже утопія, сенсор рулить.

Який ж телефон вибрати? Це питання для мене зараз дуже актуальне. На мобільному ринку з’являється все більше і більше нових моделей і навіть не знаю на який апарат впаде мій вибір.

Перше що би хотілося, так це щоб телефон був на дві сім-картки. Чому? Воробус має більше одного оператора мобільного і зараз і викидати другу картку не пасує та і носити два телефони в кишені вже набридло. То виглядає якби в мене щось понапухало.

Друзі кажуть, що дуос можна купити і дуже дешевий, але що ж це за телефон, що ні не кольоровий, ні камери не має, ні такої функції як Wi-fi тощо.

З іншого боку люди мені казали, що дуоси мають властивість дуже сильно глючити і ламатися. Ось цитата одного мого знайомого по цьому питанню: «Ігор, не купляй дуос, бо у мене є багато друзів і досить часто вони зверталися у сервісні центри саме із цією проблемою».

Також читайте:   Яким буде новий iPhone 15?

Ясно, що мене досить таки важко переспорити, але кажуть до думки людей також треба дослухатися. Питаю друга а які саме у людей телефони, на що чую відповідь що він не знає, просто чув що друзі розповідали.

От з цього треба починати. Телефони і дуоси глючать, і не дуоси також глючать, тому тут не вгадаєш. Я би сказав, що телефони як люди. Одні є криві, другі горбаті, третіх хребет болить і так далі. Така вже їх природа.

Де ще пошукати інформацію по дуосах? Звісно що у всесвітній мережі під назвою – інтернет. Вводжу потрібні запити і також люди пишуть хто як що. Одні кажуть, що можуть глючити, бо дві мережі працює одночасно, може зависати і так далі. А найпоширенішою проблемою називають те, що може зникнути мережа. Тобто, одна може працювати, а друга – ні.

Як наслідок, доходить до того, що приходиться звертатися до майстрів, щоб ті допомогли, а це за відсутності гарантії коштує пару гривень із вашого гаманця.

Хотілося би почути вашу думку, читачі блогу, про дуоси, а саме чи варто їх купляти чи все-таки носити два телефони краще?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Тарас 20.09.2012 пише:

    Зайдіть на сайт Helpix.ru. Там багато власників телефонів залишають свої відгуки про ту чи іншу модель.

  2. black0wolf 20.09.2012 пише:

    Якщо тобі потрібен хороший телефон з двома сімками та вайфаєм, то це тільки HTC Desire V.
    Є дешевші аналоги у Fly, моделі IQ235, IQ245.

  3. VIK 20.09.2012 пише:

    VOROBUS пише:
    «Ігор, не купляй дуос, бо у мене є багато друзів і досить часто вони зверталися у сервісні центри саме із цією проблемою»..

    всі телефони в тій чи іншій мірі глючать, дуоси – не виключення!

    Стосовно дуоса радив би брати телефон з потужною батареею однозначно більше 1000 mAh!
    А краще 1500-2000 mAh або більше, так як дуос з 2-ма активними сімками в 2 рази більше споживає живлення 🙂 8) 8) 8)

  4. Андрій 29.11.2012 пише:

    Samsung Galaxy S duos. Найкращий варіант на даний момент по співвідношенню ціна/якість.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*