Чим село краще міста - Блог про Львів

Чим село краще міста

Воробус у селі

Осінь – золота пора, можливо навіть моя найулюбленіша. На вулиці і не холодно, і не тепло. Такий собі релакс. А ще якщо поїду десь за місто, скажімо в село чи в Карпати, то взагалі життя вдалося.

Нещодавно ваш автор досить таки тривалий час був у селі. Як вам сказати тривалий, був десь близько тижня. Настільки я звик до села, що навіть не хотілося їхати до Львова.

Чому? Про це читайте у сьогоднішній статті як і те, чому, на мою думку, у селі жити краще чим у місті.

Так от, в селі мені сподобалося, бо там люди якісь привітніші один до одного. Село все знається і там такого нема як у Львові чи в будь-якому іншому місті, що приїдеш, всі надуті, навіть добрий день не скажуть, а дарма.

В селі нема такого великого руху транспорту як місті, відповідно і повітря там чистіше. Не сказав би що там нічого не їздить, але ж не в такій кількості.

В селі можна вийти біля хати, поставити столик, поснідати, полежати на гамаку, а у Львові що це зробиш? Виняток – особняки в яких є всі привілеї. В багатоповерхівці в якій я живу явно такого не зробиш.

Нема комп’ютерів та інтернету. В селі просто нема часу за ними сидіти. То у місті, коли треба і не треба сидиш за ПК, щось дивишся, бавишся і так далі.

Також читайте:   Чи буде цього року сезон білих грибів?

Так, знаю багато людей каже, що у селі треба працювати, ходити на город, доглядати за господарством. І що з того? Що корона вам з голови впаде якщо ви допоможете мамі чи татові, бабусі викопати картоплю чи дати їсти корові? З дитинства не люблю ледарів і завжди не буду любити.

Сам люблю похалявити, але коли треба можна це робити, а коли треба і щось зробити можна.

Невже ви думаєте, що у селі не можна підключити інтернет чи привезти комп’ютер? Все можна, було би лише бажання. Бачив навіть таких господарів, що у хаті воду мають постійно, душ є, телебачення ще краще чим у Львові і так далі.

Єдиним мінусом села я би напевно лише назвав те, що там нема роботи. Якщо колись люди були масово задіяні у колгоспах, то зараз часи змінилися і єдиний вихід – це заробляти гроші на ожинах, суницях, продавати скотину і так далі. Тому, напевно, люди і втікають з сіл до міста.

До речі, про ліси. Зараз, коли осінь можна піти на гриби, рибалка відкрита. Хіба у Львові це є? Чесно вам скажу, набридло місто. Так, тут більше цивілізації, все є, все доступно, але хіба в усьому цьому щастя.

Коли поїдеш від усього цього, то аж душа відпочиває.

Якщо у вас нема села, то поїдьте на пару днів у Карпати. Там також ляпотаааааааааааа.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Lilja 15.09.2012 пише:

    Класна фотка 🙂

  2. Архіваріус 16.09.2012 пише:

    І від коли ти Воробусе, таким працьовитим став? 🙂

  3. russo turisto 16.09.2012 пише:

    Ты с этим своим инструментом на площадь бы Рынок вышел. Может быть что-то и заработал бы.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*