Дороги у селі. Коли їх зроблять нормальними? - Блог про Львів

Дороги у селі. Коли їх зроблять нормальними?

Ями на дорогах

Буквально нещодавно ваш автор приїхав із села. Що там робив Воробус, спитаєте ви? Та все просто, їздив збирати урожай картоплі. Про останню ми поговоримо у наступних статтях, а саме чи є урожай чи ні, а поки що про те, що мені ніколи не подобалося у селі і напевно це буде тривати ще досить таки довгий час.

Дороги…. Вони просто таки у жахливому стані. Село моє знаходиться недалеко від Польщі у Мостиському районі. Виїздиш зі Львова, все добре, дорога зроблена, бо як ви знаєте, до Євро-2012 все робили у терміновому порядку, а ось коли звертаєш на села, то починається просто жах.

Ще досі згадую як робили дорогу до Євро-2012. Все швидко, щоб не впасти лицем у болото. Зробили….

А що село? А сьогодні я стану на його захист. 10 кілометрів від районного центру на авто доводиться їхати хвилин 40, де ви таке бачили? Причина? Все просто – яма на ямі. І якщо автобусом це ще не так відчувається, то на авто їдеш і мені чесно дуже шкода водіїв.

Хто має своє авто, той знає, що треба окрім того, що боротися із неадекватами на дорогах, ще й просто псувати авто.

Що роблять люди? Багато читав, що деякі місцеві жителі навіть вдаються до крайнощів і просто перекривають дорогу. Це робиться в знак протесту.

Також читайте:   Чому не варто навіть пробувати наркотики

Знову ж таки, деякими селами їдеш, то там дорога більш-менш у хорошому стані. Питаю чому так? Селяни відповідають, що це тому, що в цих селах є приватні підприємства. Хтось свиней вирощує, хтось телят і потім покупці сюди їдуть саме хорошою дорогою. А якщо приватних підприємств нема?

Вибори-2012. Всі тільки і агітують що за них голосували. Ой реклами вже понаставляли на біг-бордах, телебачення лише у ній. Так от, ці ж депутати (що хочуть балотуватися) могли би вже постаратися, щоб в їхньому районі вже люди хоча б були задоволенні дорогами. Красти, то красти, але хоч щось треба робити? Ну, неможливо їхати по цих ямах.

І що люди би не голосували якби бачили справи дійсно такі, що заслуговують на увагу?

А то, обіцянки, все зробимо, а як виберуть, то і за обіцянки забувають.

Не знаю як ситуація із дорогами буде розвиватися і на далі, але вони погані усюди. Спеціально їхав по різних районах, думав там краще. А там були ями, є і напевно ще будуть досить таки довгий час.

«Живий» приклад. От їду сьогодні зі сторони Бібрки, сихівський цвинтар – те саме. Дорога така ж не рівна, що якщо бути поганим водієм, то аварію можна зробити за декілька секунд.

Так завжди не буде, буде ще гірше? Вибори-2012 наближаються…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 09.09.2012 пише:

    Воробусе, а чому ти цікавишся дорогами? Тобі скоріше до вподоби повітряні простори. 😀

  2. Stakeholder 09.09.2012 пише:

    Що би хто не обіцяв і не розказував, а ніякої інфраструктури в районах не буде доки не буде нормального місцевого самоврядування і бюджету, депутат ВР ніколи не буде займатися дорогами в якомусь селі

  3. PVS 09.09.2012 пише:

    Stakeholder пише:
    депутат ВР ніколи не буде займатися дорогами в якомусь селі

    Буде. Дуже рідко, але є варіанти.
    Бачив би ти сільську дорогу до дачі Медведчука… Деякі львівські вулиці нервово курять в стороні.

  4. Stakeholder 09.09.2012 пише:

    PVS, та само собою що порівняно з Конча Заспою австрійські курортні містечка курять в стороні, я кажу про системну підтримку інфраструктури, а не про села медведчуків, литвиних і різних там мартинюків

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*