Дивні сни у Воробуса - Блог про Львів

Дивні сни у Воробуса

Сни

Щось дивне відбувається з Воробусом останнім часом. То хворію, то щось трусить, то хтось врік, то, як вчора, сняться якісь дивні речі. Простудився ваш автор і то так серйозно. Треба загартовуватися ще більше, бо щось я цього явно пасую.

Прийшов Воробус додому швидше, 1517 не пив (горло болить), подивився новини в інтернеті і заснув так, навіть комп’ютера не вимкнув. Комп’ютер згодом сам вимкнувся.

Сплю, починають снитися дивні сни. Що саме спитаєте ви?

Відповідаю, що я голосую за одну із партій, всіх за неї агітую і тут раптом мене починають всі ненавидіти, бо весь інтернет тільки і наповнений цим сюжетом де блогер зі Львова якийсь не такий. Навіть друзі із італійського села не хочуть зі мною говорити.

Я спотів, зірвався, але за кілька хвилин знову заснув і знову ж починається політика, цього разу я вже у тюрмі сиджу, мене допитують. Ойойойойойой. Воробус йде на вибори? 😀

Вибори наближаються, але при чому тут це. Краще би вже дівчата снилися або ж якісь приємні миттєвості або як я гриби збираю. 😀 А може у всьому винна температура яка була вночі? Деколи від підвищеної відбуваються глюки.

Ледве заспав нормально, а вже треба вставати на роботу.

Встаю зранку, пішов на роботу, зайшов в інтернет, питаю одного знайомого що думає про ці сни, то він лише сміється, бо каже що не тільки дивні речі відбуваються зі мною, йому взагалі якісь ігри сняться, шутери, гуманоїдів він валить майонезом, якісь левели життя, енергія, міфічні пістолети і так далі. Одним словом – дивина та й годі.

Також читайте:   Якщо до вас пристали злодії

Можливо це якийсь знак, що найближчим часом має бути на Землі. А що має бути? 2012 – це ж останній рік для людства, принаймні такі прогнози робило багато людей.

Пам’ятаю колись мені ще розповідали, що сни у багато чому залежать від того, що ти робиш цілими днями, про що думаєш. Так от, фігня це все. Мій друг в ігри не бавиться, майонезу взагалі не їсть і про гуманоїдів не думає, а лише про дівчат. Воробус також не політикант, а просто новини дивився. Деколи жахами захоплююся.

Політика і Воробус? Та нема коли про неї думати, єдине що палатки із агітками бачу час від часу в центрі нашого міста. Понадають мені кандидатів і весело стає, бо приходиться смітник шукати.

Можливо ви, читачі блогу, поясните мені що відбувається із моїм другом і мною, і як саме треба трактувати ці сновидіння. Дружбана я вже давно не бачив, але деколи з ним розмовляю.

І, до речі, в сонниках трактування таких снів нема.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Гопнік 27.09.2012 пише:

    це Ворка знак йди в політику назви свою партію ”ПАРТІЯ БУХАРІВ” 😀

  2. zars 27.09.2012 пише:

    Не читай статей зарса.

  3. Карпатський месник 27.09.2012 пише:

    Бачив тільки що Воробуса на Мотозаводі з сумкою спортивною, точно він був у футболці збірної України.

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Сни і що з ними робити?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*