Футбол. Чемпіонат України. Карпати 0:1 Металург Д. (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 0:1 Металург Д. (відео)

Коли все вирішують судді

У 8-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали донецький Металург.

На жаль, гра завершилася поразкою команди зі Львова із рахунком 0-1.

Звітний поєдинок розпочався із атак Карпат. Вони раз за разом намагалися турбувати кіпера гостей – Бандуру. Гості також не відсиджувалсия в обороні, тому поєдинок обіцяв стати результативним.

Але, на 12 хвилині відбувся досить таки спірний епізод. Касьян зіграв у підкаті проти гравця Металурга і, як наслідок, був вилучений з поля.

Багато разів передивлявся цей епізод, але скажу чесно, ну не тягнула на червону картку ця грубість з боку нашого гравця, хоч як не крути. Але, суддя вирішив так.

До речі, це вже третя червона картка поспіль у Карпат в трьох останніх домашніх поєдиках. Збіг обставин, випадок? Думаю, все-таки, закономірність.

Гра була зламана.

Після цього епізоду гості повністю перехопили ініціативу у поєдинку і гол у наші ворота був лише справою часу. У першому таймі нам ще щастило, а ось у другій половині зустрічі все стало на свої місця. Металург не Таврія і знає як розіграти зайвого гравця.

Сам гол відбувся на 59 хвилині. Соарес подав у штрафну, а Мораес вдало пробив у дальній кут воріт, які захищав Богатінов.

Також читайте:   Знову марні надії або як Динамо програло Янг Бойсу (відео)

Після голу здавалося Карпати будуть сильно атакувати і на морально-вольових зможуть хоча б створити кілька небезпечних моментів, але навпаки, могли пропустити у свої. Морозюк бив штрафний і чудом не влучив у кут воріт, м’яч пролетів поруч із штангою.

Останні хвилини пройшли під контролем м’яча від гравців Металурга і вони досить таки заслужено довели матч до логічного завершення.

Прихід нового тренера гостей – пана Максимова трохи реанімував команду і вона заграла по-іншому.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Металурга із рахунком 1-0, що дозволяє цій команді записати до свого активу три залікових пункти. Карпати ж залишаються з нулем і на даний час займають із 8-ма очками 13-те місце у турнірній таблиці.

Наступний, 9-й тур чемпіонату відбудеться 15 вересня. Карпати на цей раз зіграють на виїзді із одним із грандів українського футболу – київським Динамо. Про початок поєдинку буде повідомлено додатково, бо ще остаточно не відомо в якій годині гратимуть команди.

Насамкінець, пропоную переглянути відео фрагменти поєдинку між Карпатами та донецьким Металургом:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Narcus 02.09.2012 пише:

    Вилучення не оправдане-не розумію як можна було показати червону і зламати цілий матч!!! Шкода – важко грати цілу гру в меншості!!! Зараз Динамо-знову буде важко!!! але будемо чекати перемог від Карпат!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*